CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Noves concentracions, talls de trànsit i manifestacions s’han portat a terme el 14 de setembre a Barcelona i L’Hospitalet en els Divendres Negres

Divendres, 14 setembre, 2012

TALLS DE TRÀFIC i CONCENTRACIONS DIVENDRES 14 SETEMBRE EN DIVERSOS LLOCS DE BARCELONA i L'HOSPITALET.

Els treballadors de diverses empreses han realitzat talls de tràfic complets o intermitents i uns altres s'han concentrat en les portes dels seus treballs en el matí del divendres 14 de Setembre, en la ciutat de Barcelona i L'Hospitalet.

AMB TALLS DE TRÀFIC COMPLETS:

Tall de Tràfic- Cassolada de les Treballadores de l'INSS i Estrangeria: a les 10 hores del matí, les treballadores del INSS i Estrangeria han tallat el trànsit a l'altura del Passeig de Sant Joan / Antoni María Claret i realitzat una manifestació. En aquestes concentracions participen unes 200 treballadores i duen manifestant-se des del dia que s'anunciava el decretazo.

Treballadors de Correus de L'Hospitalet, a les 9 hores, han tallat el tràfic en Avinguda del Torrent Gornal amb carrer Pedraforca.

Treballadors de Correus dels districtes 1, 4 11 i 15 a les 9 hores del matí han tallat el trànsit a Paral·lel/Calabria.

SENSE TALL DE TRÀFIC ENCARA QUE EN ALGUNS D'ELLS TAMBÉ ES PODEN REALITZAR:

Treballadores de la Prefectura Provincial de Tràfic a les 8'30 hores del matí es concentraven a les portes de l'Oficina de Gran Via 184.

Treballadors de Correus dels districtes 6, 12 i 24 a les 9 hores es concentraven a Gran de Gracia 118.

Treballadors de la Diputació de Barcelona a les 10 del matí en els centres de treball de: Maternitat, Escola Industrial, Llars Mundet, Bonnemaison, SPOTT, Ca Serra, Minerva, Londres i Còrsega

Treballadors de l'INE i de la GENERALITAT es concentraven en Via Laietana 8, de 10'45h a 11'15h.

CONTRA LES RETALLADES A I LES EMPLEATS/DES PÚBLICS

CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS

CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT

La CGT dóna suport a aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades per els i les banquer i totes europe @ s, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar als i les banquers i al sistema, cal seguir aplicant sacrificis a els i les més desfavorits. Aquesta vegada toquen directament els i les aturats, als i les més desfavorits es que necessiten dels serveis socials i d’una sanitat pública eficient, als i les afectades per les lleis de dependència, els i les empreu i totes public i totes, els i les treballadors ia tota la població mitjançant les pujades de l’IVA i increment en els preus dels medicaments i les taxes universitàries.

Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d’injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d’una "economia bancària sanejada" en lloc d’una economia domèstica suficient per viure.

L’atac als i les emples del sector públic i alls treballadors/es de les empreses privades s’emmarca dins de l’estratègia del govern de seguir retallant drets a tots i totes.

Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l’estabilitat en l’ocupació, abaratint l’acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius sinó s’accepten condicions de treball i salarials a la baixa. Treuen una paga extra a empleats/des públics que cobren uns mil euros, treuen dies d’assumptes propis que s’havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc.

La CGT ens mobilitzacions i seguim treballant per la convocatòria d’una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari, el Banc Central Europeu i resta d’institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres companys que ens precediren. No permetrem ni més retrocessos ni que se’ns porti al segle XIX.

Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.

Carlos Navarro,
CGT-Premsa Barcelona,
649 83 94 90


DIVENDRES NEGRE 14 DE SETEMBRE

Acció: Concentració-Manifestació a Passeig Sant Joan - Arc de Triomf - Passeig Lluis Companys (Barcelona), de 10 a 10,30 matí

Convocants: Treballadores i treballadors d'organismes públics

Participació: 150 treballadores i treballadores d' Arxiu de la Corona d'Aragò (ACA), Assemblea d'Aturats/des de Barcelona, Assemblea d'Aturats/des de Badalona, Jutjats Socials, Servei Públic d'Ocupació Estatal (SPEE-INEM), Tribunal Superior de Justicia de Catalunya (TSJC).

Com cada divendres, les treballadores i treballadors públics de l'Arxiu de la Corona d'Aragó, Jutjats Socials, Servei Públic d'Ocupació Estatal i Tribunal Superior de Justicia de Catalunya) i treballadors/es desocupades de les Assemblees d'Aturats/es de Barcelona i Badalona, ens hem tornat a vestir de negre com tota la plantilla i ens hem manifestat entre Passeig de Sant Joan, Arc de Triomf i davant d'una de les seus del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya per exigir la retirada de les retallades als treballadors i treballadores dels serveis públics, als aturats i aturades i a la classe treballadora en general; retallades que van tenir un nou impuls per part del Govern espanyol el passat 13 de juliol i que ha profunditzat amb altres mesures al llarg de l'estiu.

Pel que fa als treballadors/es públics/es cal assenyalar que la supressió de la paga extra o les retallades en les cobertura de baixes per enfermetat o accident repercuteixen percentualment de forma més intensa als qui tenen salaris més baixos, mentre que els sous més alts veuen reduïda la seva remuneració de forma menys important. Qui MÉS guanya, menys perd; qui menys guanya, més s'empobreix. Aixi el Govern espanyol segueix la seva sintonia general de beneficiar als de dalt, bancs, rics i corruptes ... I fer-nos pagar la seva crisi als de baix, al conjunt de la classe treballadora.

Les mobilitzacions continuaran: el 15 de setembre es realitza una MARXA A MADRID a la qual dona suport la majoria de sindicats. En properes dates continuaran les mobilitzacions. I com cada divendres vestits de negre continuarem la protesta setmanal a diferents indrets de la ciutat de Barcelona i Catalunya.

PROU RETALLADES!!

CGT-CAT-SEPE Barcelona

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció