CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Noves mobilitzacions contra les retallades a Barcelona el 21J

Dijous, 21 juliol, 2011

Amb una participació discreta i enmig d'un gran control policial, s'han portat a terme noves mobilitzacions a Barcelona avui 21 de juliol contra les retallades, segons allò acordat en assemblea al final de la manifestació d'ahir 20 de juliol.

A primera hora del matí, un grup d'"indignats" han intentat tallar l'avinguda Diagonal a l'altura de la Zona Universitària per protestar contra l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat. Paral·lelament, una altra manifestació ha intentat tallar l'accés nord de Barcelona a través de l'avinguda Meridiana, a Trinitat. En ambdós casos els manifestants no arribaven a la cinquantena de persones. L'ampli desplegament policial del Mossos ha evitat que les manifestants poguessin tallar el trànsit.

A continuació, s’han dirigit cap als Jardinets de Gràcia, on s’han reunit unes cinquanta persones. A les 11.20 h les persones concentrades als Jardinets de Gràcia han avançat pel passeig de Gràcia encapçalats amb una pancarta en protesta per les retallades a Salut.

Un grup de manifestants s’ha dirigit en metro cap a l’Hospital del Mar, on a les 13 h. hi havia convocada una protesta contra l’ERO que afectarà 194 treballadors del centre. A la sortida de l’estació de Ciutadella-Vila Olímpica, els Mossos d’Esquadra els han barrat el pas i han identificat, una per una, totes les persones que es dirigien a la manifestació. No s’ha produït cap detenció.

A les portes de l’Hospital del Mar, els manifestants s’han trobat amb un doble cordó policial que hi impedia l’accés, mentre els treballadors del centre que baixaven a sumar-se a la protesta n’han quedat aïllats dins de les instal·lacions, mentre la concentració dels “indignats” se situava a l’altra vorera del passeig Marítim de la Barceloneta.

>>> Informacions extretes de BTV