CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Noves mobilitzacions de la CGT després de la vaga general del 29-S

Dimarts, 26 octubre, 2010

Per a la CGT, la lluita sindical i social ha de continuar després de la Vaga General del 29 de setembre.

Després de l'atac brutal que ja hem sofert com classe treballadora amb el Pla d'Ajustament antisocial per a reduir el dèficit públic, amb la ja aprovada i en vigor Reforma Laboral, amb els nous Pressupostos Generals antisocials de 2011, amb la prevista reforma del sistema públic de Pensions, amb la futura reforma de la Negociació Col·lectiva que pretén anul·lar tots els convenis i començar la nova negociació des de zero... en els pròxims mesos, hauríem de seguir lluitant i mobilitzant-nos.

Per a CGT, la Vaga General va ser el principi d'una lluita continuada i no un rentat de cara davant els i les treballadores i classes explotades. Per això, HEM ACORDAT:

1. NOVES MOBILITZACIONS DESCENTRALITZADES. Del 20 al 30 de Novembre, mobilitzacions descentralitzades en tot l'estat espanyol (a Portugal hi ha convocada vaga general el 24 de novembre).

2. VAGA DE CONSUM. 21 de Desembre: Vaga de Consum, contra el capitalisme, el neoliberalisme, les multinacionals, la banca... i les seves mesures de retallades laborals i socials.

3. MOBILITZACIONS UNITÀRIES CONTRA LA REFORMA LABORAL. Provocar Convocatòries de mobilitzacions unitàries pels Comitès d'Empresa quan es produeixin acomiadaments i ERO com a conseqüència de l'aplicació de la Reforma Laboral.

4. VAGA GENERAL. Treballar per a una futura Mobilització Centralitzada, una convocatòria de Vaga General en 2011, una convocatòria de Vaga General Europea.

5. NO A LES PROPOSTES D'UGT-CCOO. Valorar les propostes d'accions futures d'UGT-CCOO com clarament insuficients i desmobilitzadores. És inadmissible que davant la situació de crisi actual, les propostes d'aquests sindicats siguin aturades de 10 minuts o recollir signatures per a portar al parlament, renunciant a l'ocupació del carrer.

6. NO TORNAR A NEGOCIAR. Exigir a CCOO i UGT que no es tornin a asseure en una nova taula de negociació amb el govern i la patronal. Ara és el moment de mobilitzar-se fins que no es deroguin les polítiques antisocials i la reforma laboral, segons es va clamar en el carrer el passat 29 de setembre.

7. SUPORTS. CGT buscarà suports de totes les organitzacions i moviments socials, sindicals, veïnals, estudiantils... en pro de continuar amb les mobilitzacions, vagues i accions directes contra la crisi i per l'ocupació del carrer.

DESPRÉS DE LA VAGA GENERAL DEL 29-S, CGT CONTINUA AMB LA LLUITA I LA MOBILITZACIÓ

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

Attached documents