CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Noves octavetes d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme: “No votis PxC”

Divendres, 28 octubre, 2011

A les autonòmiques del novembre passat, les mentides de PxC van funcionar, i Anglada gairebé va entrar al parlament. A les eleccions municipals del maig d’aquest any, les mateixes mentides van permetre l’entrada de molts nous regidors feixistes als ajuntaments.

A les eleccions legislatives del 20-N, ens hi juguem molt. Existeix el perill que la ja coneguda tàctica de PxC, de “disfressar-se de demòcrates”, permeti que un diputat d’un partit feixista entri al congrés per primera vegada en molts anys. El mateix Anglada ha escrit a feixistes arreu de l’Estat espanyol per demanar el seu suport per a la seva campanya electoral. La Falange ja ha declarat les seves simpaties per a PxC.

Per això, és essencial fer arribar la veritat a la gent. Un element clau de la feina d’UCFR fins al 20 de novembre són les octavetes “No votis PxC”. L’objectiu de l’octaveta és explicar a una audiència molt àmplia que PxC no és un partit més, sinó una amenaça feixista. Pel moment, n’hem imprès 100.000 exemplars.

Ara es tracta d’organitzar la seva difusió, als municipis i barris del país.

Oi que no votaries a una banda de violents, feixistes, lladres i estafadors? Doncs..

No votis PxC

Josep Anglada es presenta com a candidat de Plataforma per Catalunya (PxC) al congrés dels diputats.

Anglada és d’extrema dreta, i diu que “no es penedeix gens” de la seva militància amb Blas Piñar, amb el qual s’ajuntava a les commemoracions del cop d’estat franquista al Valle de los Caídos.

PxC inclou a les seves files skins nazis, individus condemnats per crims violents —fins i tot per terrorisme—, estafadors, lladres…

L’ideari de PxC és idèntic al d’Anders Breivik, el responsable de la matança aquest estiu de 75 joves d’esquerres a Oslo. PxC té contactes amb altres grups nazis i feixistes arreu d’Europa.

El mateix Anglada ha explicat que “porta l’àguila [franquista] al cor”, però s’ha de “disfressar de demòcrata” per guanyar vots.

Tenim problemes als barris i al país, però el feixisme no els solucionarà.

Als anys 30, la “solució final” de Hitler davant la crisi va portar milions de persones a les càmeres de gas. La “solució” de Franco va ser l’inici de 40 anys de dictadura. No ens convé provar la “solució” d’Anglada.

Si no vols tornar a la repressió, la brutalitat i la pobresa que van patir les classes populars sota el franquisme, no els votis.

Unitat contra el feixisme i el racisme

http://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com/2011/10/21/no-votis-pxc/

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció