CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Noves protestes als CAP de Tarragona el 30 de setembre

Dijous, 29 setembre, 2011

Aquest divendres 30 de setembre es reinicien les concentracions davant els CAP de Bonavista i Sant Salvador per demanar la reobertura del servei continuat d’assistència mèdica les 24 h. Les concentracions són davant les portes dels CAP a les 19h. Aquesta iniciativa engegada per les entitats veïnals de la zones corresponents està recolzada per totes les entitats que formem part de la Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics.

Per altra banda, la Plataforma ha programat una nova manifestació pel 15 d’octubre a les 18h a la Plaça Imperial Tarraco de Tarragona. Prèviament, a les 17h es sortirà simultàniament des del barri de Sant Salvador per la N-240, i des de Bonavista per la N-340. Les manifestacions iniciades als barris confluiran fins a la plaça Imperial Tarraco, per tal de sortir plegats des d’aquest punt.

Sota el lema ‘Defensem l’exercici dels nostres drets’ tornaran a sortir al carrer per tal de fer sentir la seva veu contra les retallades. Davant les formes en què s’estan dirigint les propostes per tal de sortir de la crisis, i d’acord amb la iniciativa proposada per nombrosos col·lectius a nivell mundial, la Plataforma fa una crida a manifestar-se. Amb aquesta nova acció, vol denunciar la manca de democràcia en què s’estan prenent decisions que posen en perill l’estat del benestar i afecten directament a la qualitat dels serveis bàsics a les persones, entenent que les polítiques proposades des de les Administracions estan en la línia de privatització de beneficis i socialització dels costos.

D’ençà la constitució de la Plataforma s’han programat diverses accions per defensar els drets públics, que han estat recolzades per nombrosos veïns i veïnes de la ciutat i un ampli llistat de col·lectius, sindicats i associacions. A través de totes aquestes manifestacions reivindicatives s’ha fet palès el malestar envers la forma en què els governs estan donant resposta a la crisis.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció