CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Obre el portal www.ofertademanda.net

Dijous, 11 juny, 2009

El portal www.ofertademanda.net és un projecte d’intercanvi d’ofertes i demandes en el mercat de l’economia social on el subjecte i l’objecte són les persones, entenent-la com economia no especulativa ni lucrativa i al servei de la col·lectivitat.

Al llarg del temps les persones han solucionat i han donat resposta a les seves necessitats. Aquestes s’han portat a terme gràcies a la planificació, a l’organització i a la generació de productes a partir de coneixements, de tècniques i amb les eines necessàries.

Les persones, per arribar a aquest fi, s’uneixen i col·laboren en societat organizant els recursos a través de l’economia.

En el temps han existit diferentes maneres d’entendre l’economia (organitzar, repartir i produir recursos).

El projecte ofertademanda.net vol ser partícip d’un tipus d’economia que defensi el creixement de la persona per tal que pugui desenvolupar les tasques socials i econòmiques sense perjudicar l’altre. Es defensa el respecte al conjunt de persones i a la resta d’éssers vius.

L’economia social és la nostra manera d’entendre la realitat social i econòmica a la mida de les persones.

Treballem amb transparència i els beneficis han de servir per a mantenir i millorar l’activitat, amb la finalitat de crèixer, saber i contribuir socialment a finançar activitats que enriqueixin el conjunt de les persones, no propiciant una taula de salaris desproporcionada i reduint així la gran diferència entre les classes socials.

El portal ja està obert, i podeu registrar el vostre currículum i informar als vostres familiars, amics, veïns, socis que altra manera de treballar és possible.