CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Obre el portal www.ofertademanda.net

Dijous, 11 juny, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El portal www.ofertademanda.net és un projecte d’intercanvi d’ofertes i demandes en el mercat de l’economia social on el subjecte i l’objecte són les persones, entenent-la com economia no especulativa ni lucrativa i al servei de la col·lectivitat.

Al llarg del temps les persones han solucionat i han donat resposta a les seves necessitats. Aquestes s’han portat a terme gràcies a la planificació, a l’organització i a la generació de productes a partir de coneixements, de tècniques i amb les eines necessàries.

Les persones, per arribar a aquest fi, s’uneixen i col·laboren en societat organizant els recursos a través de l’economia.

En el temps han existit diferentes maneres d’entendre l’economia (organitzar, repartir i produir recursos).

El projecte ofertademanda.net vol ser partícip d’un tipus d’economia que defensi el creixement de la persona per tal que pugui desenvolupar les tasques socials i econòmiques sense perjudicar l’altre. Es defensa el respecte al conjunt de persones i a la resta d’éssers vius.

L’economia social és la nostra manera d’entendre la realitat social i econòmica a la mida de les persones.

Treballem amb transparència i els beneficis han de servir per a mantenir i millorar l’activitat, amb la finalitat de crèixer, saber i contribuir socialment a finançar activitats que enriqueixin el conjunt de les persones, no propiciant una taula de salaris desproporcionada i reduint així la gran diferència entre les classes socials.

El portal ja està obert, i podeu registrar el vostre currículum i informar als vostres familiars, amics, veïns, socis que altra manera de treballar és possible.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció