CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ocupació del Rectorat de la Universitat de Barcelona, en defensa de la universitat pública i de qualitat.

Dijous, 2 febrer, 2012

Avui, a les 12 hores, delegats i delegades de les Seccions Sindicals de CCOO, UGT, CGT, CAU-IAC, CSIF, CSC, amb el suport dels comitès d’empresa i les juntes de PAS i PDI, hem ocupat el rectorat de la UB fins a les 12 hores del divendres 3.

Aquesta acció és un acte més de les mobilitzacions que es vénen realitzant en defensa dels drets laborals i socials i en preservació de la democràcia i l’autonomia universitària, que estan en perill per les accions tant del Govern de la Generalitat de Catalunya com de l’Estat espanyol.

Davant d’aquesta situació exigim del rector de la UB un posicionament actiu en defensa de la universitat pública i de qualitat que passa per disposar de pressupostos suficients i d’autonomia universitària, així com de personal suficient i amb condicions dignes de treball.

Fem una crida a tot el PAS i PDI de la UB a participar en aquest acte de protesta dintre de les seves possibilitats horàries, fins i tot a la nit. Aprofitem per convocar-vos a l’assemblea general que es celebrarà demà divendres 3 a les 12 hores a les escales del Rectorat. L’ordre del dia serà:

1. Informació sobre les retallades com a conseqüència de les diferents mesures.
2. Propostes de mobilitzacions.
3. Torn obert de paraules.

Barcelona, 2 de febrer de 2012

Seccions Sindicals de la UB:
CCOO – UGT – CGT – CAU-IAC – CSIF - CSC

Comitè d’Empresa de PAS-Laboral
Junta de PAS-Funcionari
Comitè d’Empresa de PDI-Laboral
Junta de PDI-Funcionari

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció