CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Oleguer Presas i Josep M. Terricabras donen suport a Núria Pòrtulas i demanen responsabilitats a Interior

Dimecres, 11 abril, 2007

El jugador del FC Barcelona Oleguer Presas, el filòsof i director de la càtedra Ferrater Mora de la UdG, Josep Maria Terricabras, l'actor Pepe Rubianes i l'escriptor Matthew Tree llegiran avui a Barcelona un manifest de suport a Núria Pòrtulas, la noia de Sarrià de Ter empresonada per pertinença o col·laboració amb banda armada.


El Punt - 11/04/2007

MONTSE BARRERA. Girona.-
Els signants del manifest demanen la posada en llibertat de Pòrtulas i l'assumpció de responsabilitats polítiques a la conselleria d'Interior. Els autors del manifest, que llegiran en un acte que tindrà lloc al local Brindem Brindola del carrer Riera Alta, número 4-6 del barri del Raval, pensen que els fets pels quals s'acusa Pòrtulas «no justifiquen» ni l'empresonament preventiu ni la imputació de col·laboració amb banda armada. A més, no creuen «adequada» l'actuació dels Mossos en la detenció de Pòrtulas a la casa okupada on residia, amb «la cara tapada i sense donar explicacions», i a casa dels pares, on van requisar material informàtic. A l'acte, hi haurà també l'advocat de la noia, Benet Salellas, i el membre de la campanya de suport, Manu Chao, entre altres persones.

EL SECRET DE SUMARI
El jutge va dictar, el passat dia 2, un nou acte de pròrroga del secret de sumari del cas Pòrtulas, que s'acabava diumenge. Ara, el secret del sumari s'acabarà el proper 8 de maig, tot i que la seva durada depèn de si finalitza abans la investigació que porten a terme els Mossos.