CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Operaris i operàries de serveis de la Diputació de Barcelona en lluita! Manifestació el dimarts 12 de juny

Dimecres, 23 maig, 2018

OPERÀRIES I OPERARIS DE SERVEIS… EN LLUITA!

MANIFESTACIÓ. Dimarts 12 de juny. 18.00h

Inici: Jardinets de Gràcia (Barcelona)

Companyes i companys:

Seguim estant farts que ens manipulin, ens infravalorin, que ens utilitzin per a tot. El dia 12 de juny sortim al carrer per a dir PROU a totes els greuges comparatius amb la resta dels col·lectius. Nosaltres, els P.A., els de baix. Després de molts anys d’acotar el cap és hora que se’ns reconegui, que ni tant sols tenim cap possibilitat de promoció, un sou ridícul, que a més per arribar a cobrar aquesta ridiculesa hem de treballar caps de setmana i festius, tenim funcions que no ens corresponen perquè són d’altres col·lectius i ens obliguen a realitzar-les. I nosaltres diem: Drets per a tots i totes! Els P.A. de la Diputació també existim! Per tot això PROU. És hora que seguin i ens escoltin. Volem avenços reals en les reivindicacions del col·lectiu, ja n’hi ha prou de marejar la perdiu. El dia 12 de juny ens manifestarem tots i totes juntes, davant Minerva i davant Can Serra, i si no ens comencen a fer cas hi haurà tantes d’aquestes com calgui.

Units i unides som fortes! Endavant amb la lluita!

COL·LECTIU P.A./OPERÀRIES DE SERVEIS

SECCIÓ SINDICAL DE LA CGT A LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

https://cgtdiba.wordpress.com/2018/05/22/operaris-i-operaries-de-serveis-en-lluita-manifestacio-dimarts-12-de-juny-18-00h/


PLATAFORMA REIVINDICATIVA

Augment del sou net mensual de tots els PA, triennis a banda, sense haver de treballar caps de setmana i festius per a arribar a un salari digne.

Que s’augmenti la retribució dels dissabtes, diumenges i festius. Demanem que es dupliquin els imports.

Que hi hagi més personal el cap de setmana al Respir. Major dotació de personal, en general. Millora de les ràtios i disminució de les càrregues de treball.

Que es reconeguin i es retribueixin com a funcions dins les fitxes dels llocs de treball les activitats impròpies que es realitzen actualment.

Que s’equipari la flexibilitat horària del col·lectiu amb la de la resta del personal, en la mesura del possible.

Que els membres del col·lectiu puguin disposar més de capacitat de decisió sobre els festius que han de treballar.

Possibilitats de promoció i reclassificació pel col·lectiu. Facilitats per a l’accés a formació.

Ampliar el marc de malalties/patologies sense descompte de l’acord d’IT, reconeixent les pròpies del col·lectiu, principalment músculo-esquelètiques.

Augment de l’ajut per fills.

ddz3to9u8aaaewy.jpg