CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Organització a les Marxes de la dignitat #22M de CGT Baix Penedès, Alt Penedès i Garraf

Dijous, 6 març, 2014

22 DE MARÇ - MARXES DE LA DIGNITAT

Salutacions a totes i tots. Us informem que el proper dia 22 de març tindran lloc les Marxes de la Dignitat. Aquestes tenen com a objectiu pressionar els diferents poders de l'Estat per tal de fer canviar el curs de les “coses” d'una vegada per totes, exigint el restabliment dels drets que ens estan arrabassant i demostrant el nostre rebuig al manteniment dels privilegis d'uns pocs a costa del nostre patiment. Per això, des de la CGT entenem que és més necessària que mai la convocatòria d'una Vaga General que posi fi a aquesta aberració del sistema capitalista, tal com es reivindica en el manifest unitari que des del bloc anticapitalista hem consensuat.

Per tal d’acudir a les citades Marxes, des de les Federacions Comarcals de la CGT de l'Alt Penedès/Garraf i del Baix Penedès s’organitzaran autobusos. Per poder acudir és necessari que envieu un correu electrònic amb les vostres dades (nom, cognoms, adreça de correu electrònic, telèfon i localitat) a cgtbaixpenedes@cgtcatalunya.cat, o bé que us inscriviu presencialment als locals de la CGT Baix Penedès al Vendrell, oberts de dimarts a divendres de 18 a 20 hores.

El termini d'inscripció finalitza el dia 10 de març, per tal que l'endemà puguem començar a coordinar la resta de l'organització i la logística. Si el volum de persones inscrites és suficient, es valorarà la possibilitat que un dels autobusos surti de Vilafranca del Penedès.

La sortida des de Vilanova i la Geltrú i El Vendrell serà el dissabte 22 a les 05 hores, amb arribada prevista a Madrid a l'hora de dinar. La tornada serà aproximadament a les 22 hores, un cop finalitzada la manifestació i els actes als quals considerem important assistir.

Els actes s'estan acabant de perfilar encara, a falta d’un parell de reunions amb tots els col·lectius organitzadors i convocants.

Els assistents no s’hauran de preocupar de res més que d'inscriure's i, arribat el cas, donar un últim cop de mà si és necessari (elaboració d’entrepans, begudes i la resta de logística).

No es pagarà inscripció, llevat d’un desbordament en les previsions d’assistència.

Pel nostre present, pel nostre futur, per una vida digna, per la defensa dels drets socials i laborals, t'esperem!

VAGA GENERAL, JA!!!

FEDERACIONS COMARCALS CGT BAIX PENEDÈS / ALT PENEDÈS / GARRAF

Més informació:

- PÀGINA FACEBOOK CGT BAIX PENEDÈS

- PERFIL FACEBOOK CGT ALT PENEDÈS /GARRAF

- TWITTER CGT BAIX PENEDÈS