CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Pagar per portar el ‘tupper’ a l’escola

Divendres, 3 agost, 2012

A partir del curs vinent, els nens podran dinar a l'escola amb menjar que hagin portat des de casa. Deixant portar la carmanyola de casa es pretén que les famílies puguin estalviar-se els diners del menjador escolar, però no sortirà gratis.

L'estalvi no serà complet perquè el departament d'Ensenyament vol cobrar fins al 50% del preu del menjador (que val 6,20 euros) als nens que portin el tupper. És a dir que a les famílies en dificultats econòmiques, a més d'haver de fer el menjar a casa, els costarà fins a tres euros al dia que els seus fills mengin a l'escola.

El preu final el fixarà cada escola, en funció dels costos i dels alumnes que tinguin. El Consell Escolar serà l'encarregat de decidir si es permet la carmanyola a cada centre. Està previst que es posi en funcionament tant a instituts com a escoles públiques.

El preu que es cobrarà a les famílies servirà per pagar serveis de neteja, monitors, neveres i microones. Ensenyament ha convidat les famílies a participar en l'organització (neteja i monitoratge) a través de les AMPA si volen abaratir el cost del menjador.

FONT: ELDEBAT.CAT

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció