CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Per la readmissió d’un treballador acomiadat a INOXFIL (Grup ACERINOX) a Igualada

Dimecres, 27 març, 2013

El passat 22 de Desembre, la Direcció de Inoxfil, empresa del Sector Metal·lúrgic que es dedica la producció al cablejat d’acer inoxidable, va acomiadar a Miguel Comino García, afiliat i militant de la Federació Comarcal de L’Anoia de la CGT.

Segons argumenta la Direcció de Inoxfil és una decisió purament estructural que obeeix a causes organitzatives, tècniques i econòmiques. La realitat és que el company Miguel Comino ha estat acomiadat de manera injusta i conjurada estratègicament a l’esperar que s’esgotés l’any de garantia que li protegia, ja que va deixar de ser membre del Comitè d’Empresa en l’última legislatura però seguia sent Delegat de la Secció Sindical de CGT.

A pesar de la negativa per part de la Direcció a la readmissió sol·licitada per part de la Federació Comarcal, insistim que aquest és un altre dels clamorosos exemples de VULNERACIÓ CONTRA ELS DRETS SINDICALS, que afecta continuadament a tota l’Organització.

En l’any 2006, la Secció Sindical de CGT, tot i estant en minoria amb tres delegats d’un comitè de nou, va dur tot el pes del conflicte, tant en la negociació com en les accions i mobilitzacions del mateix, aconseguint unes millores econòmiques per a tota la plantilla.

Des del passat venciment fins a la data, la Direcció de Inoxfil ha anat eliminant gradualment el gruix de l’afiliació de CGT. Per tant des de la Federació Comarcal de L’Anoia sol·licitem a tota l’Organització tot el SUPORT I SOLIDARITAT cap al company Miguel Comino Garcia.

Estem portant a terme una campanya d’enviaments de faxos i correus electrònics a l’empresa. Per a més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Secretariat Permanent CGT Anoia

cgtanoia@yahoo.es

Telf. 93 804 29 85

Més informació:

- FACEBOOK CGT ANOIA

IGUALADA
Pl. de l'Ajuntament 12, 1r 1a
tel (93) 804 29 85
fax (93) 804 29 85
Bústia electrònica: anoia@cgt.es
Federació Comarcal de l'Anoia