CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Per la readmissió immediata dels companys acomiadats per Ensinger SA

Divendres, 11 setembre, 2009

El passat dia 3 de juliol l'empresa ENSINGER SA, situada en el carrer Girona 21-27 de la Llagosta, que es dedica a importació, exportació i comerç a l'engròs de productes de plàstic, va acomiadar a 2 treballadors i amenaça a la resta perquè signin un ERO voluntari, o seguiran el mateix camí que els companys/es acomiadats.

Des del Sindicat de Químiques de Barcelona decideixen organitzar-se i a través de la Secció Sindical de CGT, ja que no existeix comitè d'empresa, denunciar aquesta mesura de l'empresa.

L'empresa ENSINGER SA i en concret el seu Gerent FRANCISCO RIPOLL, acomiada als companys de la Secció Sindical de CGT per la seva constant reivindicació dels seus drets com treballadors, ja que a primers de mes van constituir la Secció Sindical i van denunciar a Inspecció de Treball l'ERO camuflat que pretenia realitzar l'empresa, d'un any i amb reducció de la jornada a la meitat, amb la coacció que si no firmaven l'acord serien acomiadats objectivament amb 20 dies/any.

Inspecció de Treball els cita i es presenta l'empresa dient que no va a realitzar cap ERO, però que no descarta realitzar mes acomiadaments objectius, aquí Inspecció es renta les mans i requereix a l'empresa que als acomiadats els lliuri tota la documentació econòmica i la relativa a les causes i motius. Seguidament l'empresa respon acomiadant als 3 companys de la Secció Sindical i a 1 afiliat que estava de baixa per ILT, i amb els 2 acomiadats del passat 3 de juliol ja són 6 els treballadors/es acomiadats/des dels 24 que componen la plantilla, i ens van assegurar que al setembre prendrien més mesures.

Us demanem que envieu Fax de solidaritat i protesta contra l'empresa.

A l'atenció del Gerent: FRANCISCO RIPOLL, Nº DE Fax: 93 574 27 30

Recursos Humans: Sra. MARIA, Nº de Fax: 93 574 27 30.

Amb el següent text o qualsevol que us sembli adeqüat:

READMISSIÓ IMMEDIATA PER ENSINGER SA DELS ACOMIADATS/DES

NO A L'EXPLOTACIÓ DELS TREBALLADORS/ES

PEL RECONEIXEMENT DELS DRETS DELS TREBALLADORS/ES A ENSINGER S.A.