CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Per la readmissió immediata dels companys acomiadats per Ensinger SA

Divendres, 11 setembre, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El passat dia 3 de juliol l'empresa ENSINGER SA, situada en el carrer Girona 21-27 de la Llagosta, que es dedica a importació, exportació i comerç a l'engròs de productes de plàstic, va acomiadar a 2 treballadors i amenaça a la resta perquè signin un ERO voluntari, o seguiran el mateix camí que els companys/es acomiadats.

Des del Sindicat de Químiques de Barcelona decideixen organitzar-se i a través de la Secció Sindical de CGT, ja que no existeix comitè d'empresa, denunciar aquesta mesura de l'empresa.

L'empresa ENSINGER SA i en concret el seu Gerent FRANCISCO RIPOLL, acomiada als companys de la Secció Sindical de CGT per la seva constant reivindicació dels seus drets com treballadors, ja que a primers de mes van constituir la Secció Sindical i van denunciar a Inspecció de Treball l'ERO camuflat que pretenia realitzar l'empresa, d'un any i amb reducció de la jornada a la meitat, amb la coacció que si no firmaven l'acord serien acomiadats objectivament amb 20 dies/any.

Inspecció de Treball els cita i es presenta l'empresa dient que no va a realitzar cap ERO, però que no descarta realitzar mes acomiadaments objectius, aquí Inspecció es renta les mans i requereix a l'empresa que als acomiadats els lliuri tota la documentació econòmica i la relativa a les causes i motius. Seguidament l'empresa respon acomiadant als 3 companys de la Secció Sindical i a 1 afiliat que estava de baixa per ILT, i amb els 2 acomiadats del passat 3 de juliol ja són 6 els treballadors/es acomiadats/des dels 24 que componen la plantilla, i ens van assegurar que al setembre prendrien més mesures.

Us demanem que envieu Fax de solidaritat i protesta contra l'empresa.

A l'atenció del Gerent: FRANCISCO RIPOLL, Nº DE Fax: 93 574 27 30

Recursos Humans: Sra. MARIA, Nº de Fax: 93 574 27 30.

Amb el següent text o qualsevol que us sembli adeqüat:

READMISSIÓ IMMEDIATA PER ENSINGER SA DELS ACOMIADATS/DES

NO A L'EXPLOTACIÓ DELS TREBALLADORS/ES

PEL RECONEIXEMENT DELS DRETS DELS TREBALLADORS/ES A ENSINGER S.A.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció