CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Per una consulta de l’aigua amb transparència, amb tots els drets i tota la plantilla

Dimarts, 10 abril, 2018
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

CGT va acordar en un Congrés Confederal extraordinari donar suport a diversos processos de remunicipalització d’empreses i serveis privatitzats anteriorment per governs locals, autonòmics o estatals. Unes privatitzacions que cercaven única i exclusivament el repartiment de plusvàlues a mans privades, bancs i fons d’inversió en contra dels interessos i benestar comú.

En el marc d’aquests acords hem estat participant en diverses iniciatives a tot l’estat per reincorporar les gestions de molts serveis públics a ens públics, com a primer pas de l’etapa final que és la nostra aposta com a anarcosindicalistes: el control directe dels mitjans de producció per part de la classe treballadora.

L’empresa Aigües de Barcelona dóna serveis a diferents municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, formant una gestió global del servei de gestió de l’aigua, amb una plantilla que té cura de cada etapa del procés de distribució i potabilització d’aquesta.

En relació a la recuperació dels serveis públics volem manifestar que CGT no està en contra de la recuperació dels serveis externalitzats sempre i quan els processos de reversió garanteixin els drets dels treballadors i treballadores que fins el moment estiguin prestant el servei.

En el conegut com a procés de consulta sobre el servei de l’aigua que està proposant l’Ajuntament de Barcelona, des de la CGT a Aigües de Barcelona hem sol·licitat diversos cops iniciar converses i negociacions amb l’equip municipal. A data d’avui, no hem tingut resposta i, per tant, lamentem profundament la falta d’informació que ha generat dubtes i confusió entre els i les treballadores.

CGT Aigües de Barcelona, és ferma en la defensa dels drets de la plantilla així com de la seva integritat i estabilitat com a col·lectiu. Apostem per una plantilla forta i unida en la seva composició.

A CGT Aigües de Barcelona estem amb aquells que fem que l’aigua arribi dels rius a les aixetes de centenars de milers de llars.

Secció Sindical de CGT a Agbar
10 d'abril de 2018

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print