CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Per una consulta de l’aigua amb transparència, amb tots els drets i tota la plantilla

Dimarts, 10 abril, 2018

CGT va acordar en un Congrés Confederal extraordinari donar suport a diversos processos de remunicipalització d’empreses i serveis privatitzats anteriorment per governs locals, autonòmics o estatals. Unes privatitzacions que cercaven única i exclusivament el repartiment de plusvàlues a mans privades, bancs i fons d’inversió en contra dels interessos i benestar comú.

En el marc d’aquests acords hem estat participant en diverses iniciatives a tot l’estat per reincorporar les gestions de molts serveis públics a ens públics, com a primer pas de l’etapa final que és la nostra aposta com a anarcosindicalistes: el control directe dels mitjans de producció per part de la classe treballadora.

L’empresa Aigües de Barcelona dóna serveis a diferents municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, formant una gestió global del servei de gestió de l’aigua, amb una plantilla que té cura de cada etapa del procés de distribució i potabilització d’aquesta.

En relació a la recuperació dels serveis públics volem manifestar que CGT no està en contra de la recuperació dels serveis externalitzats sempre i quan els processos de reversió garanteixin els drets dels treballadors i treballadores que fins el moment estiguin prestant el servei.

En el conegut com a procés de consulta sobre el servei de l’aigua que està proposant l’Ajuntament de Barcelona, des de la CGT a Aigües de Barcelona hem sol·licitat diversos cops iniciar converses i negociacions amb l’equip municipal. A data d’avui, no hem tingut resposta i, per tant, lamentem profundament la falta d’informació que ha generat dubtes i confusió entre els i les treballadores.

CGT Aigües de Barcelona, és ferma en la defensa dels drets de la plantilla així com de la seva integritat i estabilitat com a col·lectiu. Apostem per una plantilla forta i unida en la seva composició.

A CGT Aigües de Barcelona estem amb aquells que fem que l’aigua arribi dels rius a les aixetes de centenars de milers de llars.

Secció Sindical de CGT a Agbar
10 d'abril de 2018

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció