CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Perill, el secretari general de Felip Puig a l’UPC

Dissabte, 13 abril, 2013

Perill, Felip Puig a l'UPC.

Antoni Giró, l'encara rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, en un nou gest de provocació envers els membres d'aquesta institució i la ciutadania en general, ha convidat el poc honorable i molt sanguinari exconseller d'interior Felip Puig per fer una conferència dins les jornades UPC-Alumni el dia 17 d'abril, dimecres, a la tarda.

Des del col·lectiu "UPC en lluita" li estem preparant una "cordial" recepció i alhora convidem a tots aquells col·lectius que vulguin expressar la seva més sincera repugnància per aquesta nova bestiesa a sumar-s'hi. La concentració es farà davant l'edifici Vèrtex del Campus Nord a les 18h i allà provarem de recordar a aquest salvatge exconseller que té un passat del qual ha d'avergonyir-se i al rector que té poc futur en aquesta universitat.

L'acte comptarà amb la presència del secretari general d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Sr. Xavier Gibert.

Recordeu: dimecres 17 d'abril tothom a Casa Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1, Barcelona). a les 18h. Us hi esperem!

UPC EN LLUITA

Més informació:

- TWITTER UPC EN LLUITA

- FACEBOOK UPC EN LLUITA