CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Perill: Indignació contagiosa! – Accions 14 d’octubre 17:00h. Hospital de Bellvitge

Divendres, 14 octubre, 2011

INDIGNACIÓ CONTAGIOSA

Perill: Indignació contagiosa! – Accions 14 d’octubre

Sota aquest lema englobem les accions que des de l’Assemblea de l’Hospitalet durem a terme aquest proper divendres 14 d’octubre a partir de les 17h a les portes de l’Hospital de Bellvitge, que es troba sota amenaça de desmantellament i privatització.

En la línia de les accions que s’estan plantejant arreu del territori prèvies a la manifestació internacional del 15-O, volem escalfar l’ambient d’una tardor, que es presenta calenta, amb una jornada de contagi de la Indignació allà on més patim les retallades. En aquest espai realitzarem xerrades, debats, una assemblea de usuaris i treballadors en lluita i un sopar popular.Amb aquesta acció volem assolir dos objectius: a nivell local, visibilitzar les retallades que estem patint al nostre centre sanitari de referència, l’Hospital de Bellvitge i solidaritzar-nos amb els seus treballadors, teixint les diferents lluites del sector. A nivell global, donar un impuls per difondre les grans mobilitzacions del 15 d’octubre que tindran lloc a Barcelona, de forma coordinada amb més d’un centenar de ciutats d’arreu del planeta.Per tot això i molt més et convidem a participar d’aquesta jornada. Després de mesos d’indignació, ara és moment de passar a l’acció!

Divendres 14 d’octubre, davant de l’Hospital de Bellvitge

17h. Acció dins de l'hospital i taller de pancartes

19h. Ponència sobre la farsa de les retallades a la sanitat

20h. Assemblea d'usuàries i treballadores de l'hospital

22h. Sopar popular (cal portar-se el menjar) i projecció de vídeos

i després...ACAMPEM DAVANT DE L’HOSPITAL DE BELLVITGE!

Acampada de l'Hospitalet

www.acampadalh.org/


Altres accions als hospitals Dos de Maig, Sant Pau, Vall d'Hebron i Viladecans prèvies al 15-O

Aquests tancaments tenen la intenció de precedir i anunciar l'esdeveniment: 15-O Mobilització internacional «Unit i totes per un canvi global», coordinat amb 45 països d'Àfrica, Amèrica, Àsia i Europa, que tindrà lloc el proper dissabte, dia 15 d'octubre, a les 17 hores, a Barcelona.

- 14-0: Tancaments als hospitals del Dos de Maig i St. Pau fins les 15h. del dia 15.

- Acampada a Vall d'Hebron fins les 15,30h. del dia 15.

- Hospital de Viladecans, divendres a les 20 hores, les agrupacions d'Indignats de Begues, Castelldefels, Gavà, Sant Climent i Viladecans volen dur a terme una manifestació pels carrers adjacents a l'Hospital de Viladecans i després una tancada a l'hospital.

Aquesta tancada té com a propòsits:

* Reivindicar la transformació radical d'un sistema polític i econòmic injust.

* Condemnar les decisions de la Generalitat relacionades amb retallar el pressupost públic destinat a sectors socials bàsics, particularment sanitat i educació, la qual cosa fa perillar l'estat de benestar social a Catalunya.

* Reclamar que s'aturi i reverteixi l'accelerat desmantellament que l'Hospital de Viladecans ve patint des de fa alguns mesos.

* Exigir que la Generalitat compleixi amb el compromís adquirit amb els prop de 180.000 habitants adscrits a l'Hospital de Viladecans, que implica dur a terme la seva ampliació d'acord amb el projecte acordat i ja elaborat.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció