CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Periòdic “Diguem Prou!”. En defensa de la democràcia, contra el racisme i la xenofòbia

Dijous, 17 març, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

DIGUEM PROU! és una publicació especial editada amb motiu de l'acte especial "Diguem Prou! En defensa de la democràcia, contra el racisme i la xenofòbia" que celebrem el 19 de març de 2011 a Barcelona.

Es tracta d'una publicació de 8 pàgines en format periòdic. Per realitzar-la hem comptat amb la col·laboració d'escriptors i professionals de diferents àmbits, així com d'il·lustradors gràfics, i aportacions de les entitats que donen suport al manifest i l'acte, per tal d'aprofundir en l'anàlisi i reflexió. A més hem creat un pòster central amb les fotografíes de l'acció "I tu a què dius prou?" amb la participació de persones de la cultura, l'espectacle i el món associatiu.

Volem aprofitar per convidar-vos a assistir a l'acte el dissabte 19 de març, de 16.30h a 22h a Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf, Bcn) i sumar-vos a aquest acte de denúncia i proposta social.

"Ara no és moment de vacil·lacions ni de mitges tintes; no és moment de mirar, amb els braços plegats, com es va deteriorant la nostra societat. Ara, el que cal és una resposta clara i contundent des de la ciutadania, una denúncia del retrocés i de la restricció continuada de drets i llibertats. Ara és l’hora de construir una alternativa a l’ofensiva reaccionària i feixista".

Equip SOS Racisme-Catalunya

>>> El teniu en document adjunt. També el podeu descarregar a: www.sosracisme.org/diguemprou/material/DIGUEMPROU.pdf

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció