CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Periòdic “Diguem Prou!”. En defensa de la democràcia, contra el racisme i la xenofòbia

Dijous, 17 març, 2011

DIGUEM PROU! és una publicació especial editada amb motiu de l'acte especial "Diguem Prou! En defensa de la democràcia, contra el racisme i la xenofòbia" que celebrem el 19 de març de 2011 a Barcelona.

Es tracta d'una publicació de 8 pàgines en format periòdic. Per realitzar-la hem comptat amb la col·laboració d'escriptors i professionals de diferents àmbits, així com d'il·lustradors gràfics, i aportacions de les entitats que donen suport al manifest i l'acte, per tal d'aprofundir en l'anàlisi i reflexió. A més hem creat un pòster central amb les fotografíes de l'acció "I tu a què dius prou?" amb la participació de persones de la cultura, l'espectacle i el món associatiu.

Volem aprofitar per convidar-vos a assistir a l'acte el dissabte 19 de març, de 16.30h a 22h a Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf, Bcn) i sumar-vos a aquest acte de denúncia i proposta social.

"Ara no és moment de vacil·lacions ni de mitges tintes; no és moment de mirar, amb els braços plegats, com es va deteriorant la nostra societat. Ara, el que cal és una resposta clara i contundent des de la ciutadania, una denúncia del retrocés i de la restricció continuada de drets i llibertats. Ara és l’hora de construir una alternativa a l’ofensiva reaccionària i feixista".

Equip SOS Racisme-Catalunya

>>> El teniu en document adjunt. També el podeu descarregar a: www.sosracisme.org/diguemprou/material/DIGUEMPROU.pdf

Attached documents