CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Persecució sindical i vulneració de drets fonamentals a Terminals Portuàries S.A. (TEPSA) a Barcelona

Dilluns, 17 juny, 2013

TEPSA S.A. ACOMIADA AL COMPANY AFILIAT I MEMBRE DE LA SECCIÓ SINDICAL DE CGT.

PERSECUCIÓ SINDICAL I VULNERACIÓ DE DRETS FONAMENTALS EN TERMINALS PORTUÀRIES SA TEPSA.

El 6 de juny passat li van comunicar l'acomiadament disciplinari al nostre company i afiliat, Juan José Còrdova Saez que ocupa la secretària d'Acció Sindical per la CGT en aquesta Secció Sindical de CGT TEPSA.

Sense proves i arbitràriament li han ficat un acomiadament disciplinari per una cosa que el company no ha fet.

Des de la CGT volem expressar el nostre malestar i indignació per tal acomiadament injustificat i per a nosaltres això és una declaració molt clara de les intencions de l'empresa amb els seus treballadors i en concret contra la Secció Sindical de CGT, ja que des que vam sortir fa 2 anys en les eleccions passades, a la direcció de l'empresa no li agrada que fem assemblees, denunciem davant inspecció de Treball, davant el jutjat, convoquem vaga per un conveni just i contra la pretensió de retallar-nos els drets i salaris que frenem gràcies a aquesta convocatòria, en general que defensem els nostres drets i obre un període de lluita sindical que impliqués conseqüències, ja que també és un atac directe a tota la plantilla i no permetrem injustícies a cap treballador / a d'aquesta empresa.

És ben sabut per tots i totes la qualitat humana del company i sobretot la seva companyonia i professionalitat en tot moment, no pot ser que els errors dels comandaments impliquin conseqüències als operaris i sobre no haguessin de respondre.

Des d'aquesta Secció Sindical i des de JA anem a començar a lluitar per la readmissió del company injustificadament acomiadat i posarem tots els nostres mitjans tant legals com sindicals per la readmissió del company.

COMPANY NO ESTÀS SOL, el teu sindicat i companys lluitarem al teu costat per la readmissió i per la injustícia que han comès contra la teva persona.

Per tots aquests motius el Sindicat de Químiques de Barcelona, ​​sol • licita la vostra participació i solidaritat perquè envieu faxos de protesta, dirigits al Responsable de RRHH ISMAEL MORENO ismaelmoreno@tepsa.es i al director de RRHH FELIU CRESPI feliucrepi@tepsa.es, Faxos.: 932234210 i 932234861, amb el següent text o amb el que se us acudeixi,

- Readmissió Acomiadat Ja!
- No a la persecució sindical a Tepsa.
- Pel reconeixement dels drets dels treballadors / es.
- Si ens toquen a un ens toquen a tots / es.

Salut i Revolució Social.

Manel Hindo, Secretaria de Juridica CGT Químiques Barcelona

Més informació:

E-MAIL: quimiques@cgtbarcelona.org

CGT QUIMIQUES BCN : Via Laietana, 18, 9a planta. Tel. 933103362

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció