CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Piquet central i manifestació el 31 d’octubre a Barcelona, jornada de vaga i lluita

Diumenge, 28 octubre, 2012

31O Barcelona

EL 31 D’OCTUBRE, CAP A LA VAGA GENERAL!!

Piquet central: 12h. Plaça Catalunya

Manifestació unitària: 18h. Arc de Triomf

La Confederació General del Treball, CGT, ha convocat una jornada de VAGA i LLUITA per al proper 31 d’Octubre, i una jornada de VAGA GENERAL pel 14 de novembre.

VAGA GENERAL, contra les retallades socials, la desocupació, la precarietat i la marginació socials, dictats per la banca i executats per la classe política, que deriva els diners públics perquè els bancs financin les seves “pèrdues”.

VAGA GENERAL en defensa d'uns serveis públics i de qualitat, de la sanitat, l'educació, el transport, les comunicacions, els serveis socials, reduïts avui a la mínima expressió amb l'objectiu que desaparegui qualsevol control social sobre ells per posar la seva gestió en mans privades.

VAGA GENERAL perquè els nostres salaris són els més baixos d'Europa, l'índex d'atur el més alt, superant el 25% i augmentant a un 52 % entre els menors de 25 anys; perquè l'acomiadament és lliure i gratuït; perquè no cessen els expedients de regulació ni els tancaments d'empreses, augmenten els contractes precaris, disminueixen el subsidi de desocupació i es retallen els salaris dels empleats públics.

VAGA GENERAL perquè es pugen els impostos com l'IVA que afecten a la població més desfavorida i les taxes universitàries per garantir que només puguin estudiar els rics; els desnonaments han augmentat; retallen el dret a l'avortament; els pensionistes veuen reduït el seu poder adquisitiu; qualsevol protesta és reprimida amb detencions i empresonaments i amb una violència policial que ens recorden formes d'actuar de l'antic règim.

VAGA GENERAL perquè no podem consentir que tot això succeeixi sense fer gens. Els sindicats combatius i les organitzacions socials hem de proposar alternatives de lluita per revertir aquesta situació. Davant totes aquestes mesures regressives i agressions socials solament cap la mobilització, la protesta i la vaga.

VAGA GENERAL perquè anys de sindicalisme domesticat i de falsa pau social ens han portat a aquesta gravíssima situació, mentre alguns sindicats actuen mediàticament sol·licitant un referèndum, per eludir donar una resposta concordant a la realitat social que estem vivint. Els polítics només governen beneficiant els interessos de banquers, especuladors i capitalistes, demostrant la seva incapacitat per garantir el benestar de la majoria de la població, incapaços d’enfrontar-se a les grans fortunes i lobbies econòmics que continuen beneficiant-se d’una fiscalitat irrisòria i dels anomenats paradisos fiscals.

En conseqüència, la CGT conjuntament amb altres organitzacions com a CNT, Coordinadora Drets Laborals 15-M, COS, i Assemblees de Barri, us animem a participar de la crida d'aquesta nova jornada de vaga i lluita.

SOBREN ELS MOTIUS. NI UN PAS ENRERE. VAGA GENERAL!

Federació Local CGT Barcelona

http://www.cgtbarcelona.org