CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Pla de mobilitzacions de CGT contra les retallades a l’ensenyament

Dilluns, 6 febrer, 2012

Hem elaborat resum de la nostra proposta d’una aturada parcial el 15F al matí amb concentració al Parlament a les 9,30, així com la continuïtat en les setmanes següents per ST amb concentracions de tots i totes a St. Jaume a la tarda.

Us enviem també una graella per a que ens dieu com ho veieu i que us preguem ens feu arribar a cgtense@cgtcatalunya.cat per tal que a l’assemblea oberta del proper 9F tinguem el màxim de dades per a poder ratificar o no la vaga que ja està legalitzada. Si a la graella voleu fer constar alguna variació, com fer la vaga només el 15 amb la concentració, o ampliar els temps d’aquesta o el que considereu oportu, ens ho poseu a ACLARIMENTS amb les xifres dels qui així ho pensin.

També us informem que el passat 2 de febrer, una delegació de CGT va estar tancada fins al matí del 3, als ST de Barcelona Comarques contra les retallades, junt amb les delegacions dels altres sindicats http://cgtense.pangea.org/spip.php?article2467

- Pla de mobilitzacions de CGT Ensenyament

CAL ATURAR LES RETALLADES AMB MOBILITZACIONS CONTUNDENTS!

Des de finals del curs passat hem vingut explicant a zones i centres, que calia una resposta contundent a l’inici de curs per frenar l’ofensiva antisocial i els atacs als nostres drets laborals. No vàrem convèncer, i hem estat zona a zona, ajudant a reconstruir un moviment unitari que tornés a mobilitzar-nos i a recuperar la confiança en si mateix: samarretes grogues, pancartes, xiulades, cassolades, tancades, concentracions, i manifestacions conjuntament amb altres sectors i moviments socials…

Però per a CGT, amb el que fins ara hem fet i amb el calendari de mobilitzacions conjunt amb els altres sindicats – que assumim i impulsem - no n’hi ha prou. El 15 de febrer es voten els pressupostos i allà es resoldrà la retallada salarial, el més que possible augment d’una altre hora lectiva i la repercussió en llocs de treball –sigui per acomiadaments o per reduccions de dedicació –.

Estem convençuts que cal anar a un pla de lluita que inclogui vagues, tancaments i altres formes de mobilització i endurir i generalitzar la lluita per a aturar l’ofensiva. Ho hem plantejat reiteradament als altres sindicats i com veieu en el calendari de mobilitzacions fins al 14 de febrer no està contemplat.

Insistim, el 15 de febrer és un dia clau, per la qual cosa reiterem la nostra proposta a la resta de sindicats i la fem extensiva al conjunt del professorat. Després dels tancaments massius en centres del dia 14:

Dimecres 15 de febrer: vaga parcial de 4 hores (entre les 8 i les 12 a
secundària i postobligatoris i entre les 8:30 i les 12:30 h a infantil i primària) per
concentrar-nos a les 9:30 en el Parlament de Catalunya. A les 18h manifestació, que esperem sigui unitària amb tota la funció pública.

Dimarts 21, Dimecres 29 de febrer i Dijous 8 de març: vaga parcial
de 3:30 hores
(entre les 8 i les 11:30 a secundària i postobligatoris i entre les 8:30 i les 12 h a infantil i primària) en els centres de 2 o 3 Serveis Territorials a determinar, amb concentració i/o manifestació davant de les seus dels ST. A la tarda, tothom a la concentració a la plaça Sant Jaume a les 18h.

Per ratificar la convocatòria de vaga cal recollir la voluntat del professorat i per això posem en marxa una consulta i la convocatòria a una assemblea oberta el 9 de febrer a les 18,30 a Via Laietana 18, 9ena planta.

Us animem a que ens les feu arribar les xifres al correu cgtense@cgt.catalunya.cat , posant molt clar el nom
del centre, localitat i zona.

• PER LA MODIFICACIÓ DEL PROJECTE DELS PRESSUPOSTOS I DE LA POLÍTICA EDUCATIVA DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ:

• MANTENIMENT DE TOTS ELS LLOCS DE TREBALL: NO A L'AUGMENT DE L'HORARI LECTIU

• NO A LES RETALLADES SALARIALS NI DE QUALITAT DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC.

• NO A LA MODIFICACIÓ DELS ESTADIS.

RESULTATS DE LES VOTACIONS ALS CENTRES: cgtense@cgtcatalunya.cat.

ASSEMBLEA DE RATIFICACIÓ: DIJOUS 9 DE FEBRER a les 18,30 a Via Laietana 18, 9ena planta, Barcelona.

Recordeu que podeu seguir les nostres informacions a http://www.facebook.com/cgtensenyament i http://twitter.com/#!/CGTEnsenyament així com al web www.cgtcatalunya.cat/cgtense

CGT Ensenyament

Attached documents