CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Plantades 157 creus davant de la seu de Hewlett-Packard a Sant Cugat del Vallès

Dijous, 14 novembre, 2013

Plantada de creus HP

Avui 14 de novembre la seu d'H.P. a Sant Cugat ha clarejat amb 157 creus enfront de la seva entrada, denunciant la política d'acomiadaments que practica la companyia americana. Afiliats i afiliades a la CGT a HP volen d'aquesta forma mostrar els efectes que està causant l'incessant degoteig que suporta la plantilla en un conflicte que dura ja tres anys.

Els treballadors i treballadores de HP van realitzar el passat mes de juny una Vaga Indefinida amb una molt important afectació en les principals entitats financeres, energètiques i de transports del país.

La reivindicació s'incrementarà cada setmana amb especial atenció a l'esdeveniment internacional 'Discover HP 2013' que se celebrarà aquest any a Barcelona els pròxims 10 a 12 de Desembre. Els 10.000 millors clients de la companyia, així com els seus principals directius, es desplaçaran a Fira de Barcelona per a comprovar les excel·lències dels productes de HP.

L'objectiu de la Secció Sindical de CGT en HP és arribar a un acord d'ocupació que posi fi als acomiadaments a l'empresa.

Secció Sindical CGT Hewlett Packard

Més informació:

- TWITTER CGT HP

- WEB CGT HP