CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Plantades 157 creus davant de la seu de Hewlett-Packard a Sant Cugat del Vallès

Dijous, 14 novembre, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Plantada de creus HP

Avui 14 de novembre la seu d'H.P. a Sant Cugat ha clarejat amb 157 creus enfront de la seva entrada, denunciant la política d'acomiadaments que practica la companyia americana. Afiliats i afiliades a la CGT a HP volen d'aquesta forma mostrar els efectes que està causant l'incessant degoteig que suporta la plantilla en un conflicte que dura ja tres anys.

Els treballadors i treballadores de HP van realitzar el passat mes de juny una Vaga Indefinida amb una molt important afectació en les principals entitats financeres, energètiques i de transports del país.

La reivindicació s'incrementarà cada setmana amb especial atenció a l'esdeveniment internacional 'Discover HP 2013' que se celebrarà aquest any a Barcelona els pròxims 10 a 12 de Desembre. Els 10.000 millors clients de la companyia, així com els seus principals directius, es desplaçaran a Fira de Barcelona per a comprovar les excel·lències dels productes de HP.

L'objectiu de la Secció Sindical de CGT en HP és arribar a un acord d'ocupació que posi fi als acomiadaments a l'empresa.

Secció Sindical CGT Hewlett Packard

Més informació:

- TWITTER CGT HP

- WEB CGT HP

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print