CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Pobleviu estrena el seu primer documental, que se centra en el Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona

Dimarts, 5 març, 2013

Cartell presentació documental

El dijous 7 de març a les 20h al mateix Casal (c/Trinquet Vell, 15; Tarragona) es projectarà un documental elaborat per Pobleviu amb la col·laboració del Casal Popular Sageta de Foc sobre la seva història i el projecte que properament tiraran endavant de canvi de local. El vídeo explica des dels seus inicis fins a l’actualitat, passant per diversos sotracs i conflictes interns. Al cap i a la fi, el Casal Popular ha significat un abans i un després dels moviments socials a Tarragona.

Es tracta del primer documental d’aquest portal i es va començar a gestar al mes de desembre. Des de llavors, dues càmeres han enregistrat i seleccionat les paraules de set persones que d’una manera o altra han tingut o tenen relació amb el Casal i la seva trajectòria. Són Arnau Raventós, coordinador del Casal; Santiago Fortuny i Josep Maria Martorell, membres d’Endavant (OSAN); Marc Suanes i Jordi Martí Font, membres de l’Ateneu Llibertari Alomà; David Garcia, ex-membre d’Endavant (OSAN); Laia Estrada i Elisabeth Sánchez, membres de Cau de Llunes, l’Assemblea Feminista Revolucionària de Tarragona; i Xupi, ex-membre de l’Assemblea de Joves de Tarragona. La missió d’aquest vídeo, a més d’explicar la història més recent dels moviments socials tarragonins, és la de posar en comú idees, iniciatives i recels creats al llarg del temps i compartir un espai de diàleg, així com narrar el procés de creació i els problemes i el moviment que es generen a partir d’un Casal Popular. És per això que el dia de la projecció un cop visionat el vídeo tindrà lloc un debat on hi seran presents les persones que hi surten i moltes altres.

Per a qui no pugui assistir a l’acte, tindrà a disposició el documental sencer a Internet a partir de l’endemà. Mentrestant, podeu reproduir el tràiler, que ja està penjat.

http://pobleviu.cat/2013/02/21/pobleviu-estrena-el-seu-primer-documental-que-se-centra-en-el-casal-popular-sageta-de-foc/

Tràiler del documental de Pobleviu sobre el Casal Sageta de Foc de Tarragona:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vI0vi_fQXDw