CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Preparem una III Trobada de Treballadors/es i empreses en lluita el 14 de setembre a Barcelona

Dijous, 8 setembre, 2011

Des del 15M ha nascut una comissió de joves i treballadors/es que estem anant a les fàbriques, hospitals, centres de treball, etc., a donar la nostra solidaritat en cada lluita i mobilització contra les retallades i acomiadaments de ZP i Mas.

El nostre objectiu és fer visible en el 15M als treballadors/es, considerant que la seva força unida a la de les i els joves sense futur té una enorme potència per a qüestionar i lluitar contra aquest sistema per a rics, opressor i explotador.

Entenem com a treballadors/es a tota persona que amb el seu cos i la seva ment pateix l’explotació i opressió del sistema capitalista: als obrers i obreres de les fàbriques, als treballadors/es dels serveis, de l’educació, aturats/des, immigrants, als joves amb treballs precaris, a les dones treballadores que pateixen la discriminació laboral i la doble explotació amb treballs no reconeguts. Contrari a la divisió que ens volen imposar després de dècades de passivitat i individualisme els empresaris/es i els governs al seu servei, i les adreces sindicals que exclouen a les/els immigrants, aturats/dones, joves i dones treballadores: hem d’unir-nos perquè TOTS I TOTES SOM TREBALLADORS/ES.

Per això, podem i hem de dir JA N’HI HA PROU! Acabem amb aquesta divisió unint-nos contra la política de retallades, acomiadaments, la reforma laboral, el pensionàs i la violència repressiva que exerceix el govern mitjançant el cos policial.

Des d’aquesta comissió hem realitzat dues Trobades de Treballadors/es i empreses en lluita. En la II Trobada han participat més de 250 treballadors/es i 25 sectors en lluita contra les retallades i els acomiadaments, i i hem proposat:

1. Coordinar les lluites, al costat dels sindicats d’esquerra o alternatius, les seccions sindicals combatives de tots els sindicats, comitès d’empreses, assemblees i treballadors en lluita. Amb la perspectiva d’imposar una Vaga General, en la qual els aturats, estudiants, treballadores de la llar i immigrants, també es puguin sumar a l’aturada de la producció, exigint al carrer, amb un pla de lluita fins a derrotar les retallades contra els treballadors, i els pactes signats per Toxo i Méndez.

2. Coordinar-se amb les comissions laborals dels barris i pobles, contra les retallades, de sanitat i totes aquelles que s’estenguin als llocs de treball.

3. Recolzar totes les lluites de treballadors, cridant a la solidaritat i a les diferents convocatòries, concentracions i manifestacions.

Hem de continuar!

Per aquesta raó us informem que després de l’última trobada en l’assemblea de Madrid el passat 23 de juliol, s’està gestant una plataforma estatal amb la finalitat de coordinar les nostres forces, i convidar a la preparació de la III TROBADA DE TREBALLADORS/ES I EMPRESES EN LLUITA, reunió que tindrà lloc a Barcelona, el dia 14 de setembre, a les 18:30h, en la Facultat de Geografia i Història-Raval, c/ Montalegre 6 (aula per confirmar).

Apel·lem a la participació de tots els treballadors/es, perquè, SI TOQUEN A UN, ENS TOQUEN A TOTS, JUNTS PODEM!

Trabajador@sIndignad@sBCN

http://trabajadoresindignadosbcn.wordpress.com

trabajadoresindignadosbcn@gmail.com


>>> Des de la Secretaria d'Acció Sindical de la CGT de Catalunya es fa una crida a participar en la reunió del dia 14, la teniu en el document adjunt.

Attached documents