CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Preparen tancades a Tarragona per l’educació pública

Divendres, 20 gener, 2012

Ahir, 19 de gener de 2012, més de quaranta mestres i professors d’escoles, instituts i universitats de localitats com Tarragona, Valls, el Vendrell, Reus, Calafell… es van trobar a Tarragona, al local municipal de La Palmera, per tal de posar en comú accions per fer davant el constant desmantellament de l’educació pública a què estem assistint.

La proposta exposada pels convocants era ocupar un centre educatiu els dimarts per la nit i quedar-s’hi a dormir. Les ocupacions anirien acompanyades de xerrades explicatives sobre les mentides de la crisi capitalista, la privatització dels serveis públics o les possibilitats d’un ensenyament que no respongui només a les exigències dels mercats.

Després de diverses intervencions dels presents, que volen incorporar com més gent i accions millor a les seves mobilitzacions, es va acordar compartir informacions i quedar el dijous d’aquí a dues setmanes per tal de concretar les accions que es volen desenvolupar, que tothom va coincidir a dir que han de ser contundents i alhora clares i exemplars, per tal d’aconseguir sumar com més gent millor a aquest procés de revolta contra la dictadura dels mercats en o l’àmbit de l’educació pública.

Us hi podeu posar en contacte a través del correu: tancadestarragona@gmail.com

http://pobleviu.cat/2012/01/20/preparen-tancades-al-tarragona-per-leducacio-publica/

Mireu també:

http://deixadeserunailla.blogspot.com/

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/213108

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció