CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Preparen tancades a Tarragona per l’educació pública

Divendres, 20 gener, 2012
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

Ahir, 19 de gener de 2012, més de quaranta mestres i professors d’escoles, instituts i universitats de localitats com Tarragona, Valls, el Vendrell, Reus, Calafell… es van trobar a Tarragona, al local municipal de La Palmera, per tal de posar en comú accions per fer davant el constant desmantellament de l’educació pública a què estem assistint.

La proposta exposada pels convocants era ocupar un centre educatiu els dimarts per la nit i quedar-s’hi a dormir. Les ocupacions anirien acompanyades de xerrades explicatives sobre les mentides de la crisi capitalista, la privatització dels serveis públics o les possibilitats d’un ensenyament que no respongui només a les exigències dels mercats.

Després de diverses intervencions dels presents, que volen incorporar com més gent i accions millor a les seves mobilitzacions, es va acordar compartir informacions i quedar el dijous d’aquí a dues setmanes per tal de concretar les accions que es volen desenvolupar, que tothom va coincidir a dir que han de ser contundents i alhora clares i exemplars, per tal d’aconseguir sumar com més gent millor a aquest procés de revolta contra la dictadura dels mercats en o l’àmbit de l’educació pública.

Us hi podeu posar en contacte a través del correu: tancadestarragona@gmail.com

http://pobleviu.cat/2012/01/20/preparen-tancades-al-tarragona-per-leducacio-publica/

Mireu també:

http://deixadeserunailla.blogspot.com/

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/213108

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció