CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Presentació de les marxes de la dignitat #22M el 12 de març a Manresa

Dilluns, 10 març, 2014

presentacio_marxes_per_la_dignitat_a_manresa.jpg

CGT participarà a nivell estatal i des de Manresa a les marxes per la Dignitat que confluiran el 22 de març en una gran manifestació a Madrid.

Aturats, precàries, treballadors tècnics, manuals, autònoms, estudiants, pensionistes, veïnes, els de baix, activistes, ciutadans, desnonades ... Tenim molts noms i som la majoria social colpejada per aquesta crisi - estafa.

Som qui patim la precarietat i les retallades de serveis públics, qui paguem el rescat de la banca, el deute il·legítim, la corrupció, les privatitzacions, la restricció de llibertats i drets fonamentals ... mentrestant alguns s'enriqueixen més i més.

Volem dir prou! Que la nostra acció col·lectiva, plural i unitària suposi realment un contrapoder, una força imparable capaç de canviar les coses, capaç de que la por canviï de bàndol. El 22 de març ens trobarem a Madrid columnes arribades de tot l'estat, si la nostra resposta és massiva no podrà ser feta callar.

Tenim un món a guanyar.

T'esperem aquest 12 de març a la presentació al nostre local dela FL CGT a Manresa a les 17:30 de la tarda,C/Circumval.lació, 77 2on Pia a Manresa

Per més informació, telèfon mòbiil: 698472930

Més informació:

- TWITTER CGT MANRESA

- PÀGINA FACEBOOK CGT MANRESA