CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Presentació de Warcelona, una història de violència, el 20 de desembre al local de la CGT de Rubí.

Dijous, 19 desembre, 2013

Cartell presentació

Presentació del llibre Warcelona, una història de violència, de Jordi Borràs.

Divendres 20 de desembre a les 19h. a l'Espai Cultural de la CGT de Rubí (Plaça Clavè 4).

Amb la participació de Mar Carrera, de Pol·len edicions, i Jordi Borràs, autor del llibre.

Amb el llibre Warcelona, una història de violència, el fotoperiodista Jordi Borràs posa sobre la taula la violència als carrers de Barcelona, violència en totes les seves cares i expressions possibles: un contenidor cremat, una mirada, una pallissa, una pedrada esberlant un vidre, una amenaça armada i uniformada, una bandera estripada… violència com a recurs dels que no tenen res o com a excusa per tapar les vergonyes del mal govern.

Warcelona, una història de violència neix després d’anys de viure i captar manifestacions al carrer i veure’n amb estupefacció els resultats periodístics. A través del llibre de fotografies, l’autor mostra totes les facetes de la violència amb connotacions sociopolítiques que li ha estat possible fotografiar, amb un doble objectiu: denunciar, d’una banda, l’ús desmesurat de la força per part de qui en té el monopoli de forma legal i, de l’altra, la manca de rigor informatiu en la majoria de mitjans de comunicació quan toca valorar avalots al carrer.

Quins són els veritables responsables de tota aquesta violència? De veritat serveixen d’alguna cosa les mesures repressives per les quals aposta el Departament d’Interior sense cap mena de resultat? Ja fa anys que Jordi Borràs s’ho pregunta, i també fa anys que humilment en proposa la resposta: cap mesura repressiva serà eficaç per combatre la violència, perquè —parafrasejant el tòpic— la violència, encara que porti placa, engendra més violència.

Més informació a:
http://www.pol-len.cat/products/warcelona

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció