CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Presentat recurs contenciós contra l’exclusió de la CGT de la mesa general de negociació de l’Ajuntament de Barcelona

Dissabte, 19 desembre, 2015

PRESENTAT RECURS CONTENCIÓS CONTRA L’EXCLUSIÓ DE LA CGT A LA MESA GENERAL DE NEGOCIACIÓ DE L´AJUNTAMENT DE BARCELONA

Els que seguiu els nostres comunicats recordareu la nostra denúncia pública per la injusta exclusió de la CGT de la Mesa General de Negociació malgrat ser la tercera força sindical considerat el conjunt de l’àmbit municipal. La denúncia pública es va convertir ja abans de les vacances d’estiu en un recurs administratiu que no ha merescut resposta per part de l’Ajuntament i ara ja ha arribat a la denúncia davant dels jutjats del contenciós administratiu.

Donem per bons els comentaris que aquest tema ha suscitat al butlletí de notícies del Col·lectiu Ronda i que podeu llegir aquí: http://www.cronda.coop/Departaments/Juridic-Social/Recursos/Noticies/Exclusio-CGT

Només afegir que aquest no és un tema menor i no afecta només a la CGT. El que estem defensant en definitiva és la igualtat de tots els treballadors i treballadores municipals a l’hora de veure defensats els seus drets des del primer moment i en primera fila pels representants sindicals que han escollit, i és per això que hem demanat l’aplicació de mesures cautelars a les quals exigim a l’Ajuntament que no s’hi oposi per tal de prevenir un perjudici irreparable sobre totes les tasques de negociació que estan iniciant-se.

Aprofitem aquest missatge, ateses les dates, per desitjar-vos una venturosa rebuda del solstici d’hivern gaudint si és possible de merescuts dies de descans.

Bon any 2016 de recuperació de drets socials i laborals
SECCIÓ SINDICAL CGT AJUNTAMENT DE BARCELONA

Més informació:

- WEB CGT AJUNTAMENT DE BARCELONA

- TWITTER CGT AJUNTAMENT DE BARCELONA

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció