CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Primer Congrés del Sector Federal de Telemarqueting de la CGT el 18 i 19 de maig

Dilluns, 15 maig, 2017

Fa ja quinze anys, els dies 27 i 28 de setembre de 2001, la CGT va decidir organitzar-se dins del telemarqueting per oferir una alternativa de lluita a les treballadores del sector. Més de quinze anys després, i després de créixer exponencialment en tot l'Estat, els propers dijous 18 i divendres 19 de maig de 2017 celebrem a Valladolid el nostre primer congrés com un dels sectors més importants dins de la Federació Estatal de Transports i Comunicacions de CGT.

CGT ha multiplicat la seva força en aquest sector, comptant a dia d'avui amb més de 4.000 afiliades en tot l'Estat i més de 400 delegades. El Sector Federal de Telemarqueting de CGT, constituït en un ple estatal de seccions celebrat el 4 i el 5 de setembre de 2014, és la manera que les treballadors i treballadors del sector que estem afiliades a la CGT creiem que és millor per organitzar-nos.

Precarietat estructural

Sembla que al maig de 2017 les empreses de la patronal i els sindicats majoritaris del sector estan també organitzant-se per estrènyer-nos més les rosques. Després de la signatura del preacord del conveni el passat 31 de març de 2017, que va servir per perpetuar la precarietat fins a almenys l'any 2020, segueixen plovent agressions en diferents empreses. Una empresa del sector, Transcom, amb molta força en la patronal, ha presentat un ERO per més de 300 treballadors. Una altra empresa de la mateixa patronal ha presentat un altre ERO per més de 100 treballadors (Sitel). Extel Contact Center, també de la patronal i també negociadora del conveni col·lectiu com les dues empreses anteriors, ha presentat una modificació substancial de condicions de treball que afecta a 5 províncies. És evident que la precarietat d'aquest sector continuarà.

Ens organitzem per lluitar

La CGT està present actualment en almenys 21 províncies. Tenim més de 100 seccions sindicals distribuïdes a Múrcia, Jaén, Cadis, Còrdova, Huelva, Màlaga, Sevilla, Saragossa, Astúries, Cantàbria, León, Salamanca, Valladolid, Barcelona, Lleida, A Corunya, Pontevedra, Madrid, Badajoz, València i Alacant. En aquest congrés anem a avançar en la coordinació a nivell estatal i en l'organització necessària per enfrontar-nos, tant a aquesta rància patronal, que solament busca seguir esprement-nos per treure'ns el màxim benefici tractant-nos com a carn per la picadora, i als sindicats institucionals del sector que, ERO després de ERO, conveni després de conveni, demostren a qui serveixen.

Solament la lluita organitzada, coordinada i tutelada per CGT ens portarà al triomf, i aquest primer congrés és un pas decidit en aquesta direcció.

CGT - Sector Federal de Telemarqueting
https://www.cgt-telemarketing.es/
https://twitter.com/cgttelem
https://www.facebook.com/cgttelemarketing/

vale.jpg

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció