CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Primer dia de Vaga, un èxit

Dimecres, 11 març, 2020

esvalecx0aa1oow.jpg

El primer dia de vaga ha donat un 90% de seguiment entre la plantilla fixa, s'ha realitzat una concentració a la porta del districte i es manté l'esperit de continuar lluitant.

Aquesta vaga suposarà en la zona de repartiment del districte 08029, l'acumulació diària de milers de cartes i el retard en el repartiment de centenars de certificats, notificacions i paquets.

Al juny de 2019 en la unitat de repartiment de Correus del districte 08029 de Barcelona, es va implantar un dimensionament de les càrregues de treball, que va eliminar 3 seccions de repartiment.

Poc després al febrer de 2020 ja hi havia diverses seccions de repartiment sense carter, pel fet que no es va realitzar la contractació per a substituir a trabajador@s enferm@s o que van sol·licitar un canvi d'unitat. Tot això comporta, que cada dia hi hagi domicilis que no tenen repartiment de correspondència, incomplint la llei del servei postal universal.

A aquest fet cal afegir que Correus prioritza el repartiment de paquets de Amazon, Yunexpres, Zalando, etc. sense garantir el repartiment diari de totes les cartes, com les de la seguretat social i citacions mèdiques entre altres.

Davant la negativa de l'adreça de Correus a contractar a l@s trabajador@s necesari@s per a repartir totes les zones de repartiment i la seva no compareixença en la mediació en Departament de Treball, CGT a petició de l@s trabajadador@s d'aquesta unitat ha convocat una vaga parcial indefinida.

VAGA PARCIAL INDEFINIDA
UN BARRI, UN/A CARTER/A!

esvalecx0aa1oow.jpg

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció