CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Primera Trobada de la Comissió Confederal de Joves de la CGT

Dijous, 26 novembre, 2009

En el passat Congrés de Màlaga, vam acordar la creació, en el marc de la Secretaria d'Acció Social, d'una Comissió Confederal de Joves que agrupés als col·lectius de joves afiliats i afiliades a l'organització que existeixin o sorgeixin en les federacions locals de CGT.

La creació de la comissió, que va iniciar la seva marxa en el Congrés, s'ha anat desenvolupant durant aquests mesos gràcies als esforços dels/les nostres militants més joves. Fruit d'aquest treball continuat sorgeix la iniciativa de convocar la Trobada de Joventuts d'Acció Àcrata, que es celebrarà a Ruesta entre els dies 4 i 6 de desembre.

Preguem difongueu aquesta convocatòria, i comuniqueu al correu habilitat per a la coordinació d'aquesta nova comissió (comision-jovenes@cgt.org.es) si desitgeu assistir a la trobada. Així mateix us informem que s'ha engegat una llista de distribució en aquest mateix àmbit (jovenescgt@cgt.org.es) a la qual poden subscriure's tots aquells joves afiliats i afiliades que estiguin interessats en aquesta coordinació.

Secretaria d'Acció Social Comitè Confederal CGT

>>> Adjuntem el document amb la convocatòria, el programa de la Trobada de Ruesta i els textos de debat.

Attached documents