CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Primera valoració evolució de la vaga general #14N a Catalunya

Dimecres, 14 novembre, 2012

Les diferents territorials de la CGT informen que la vaga del 14-N te un seguiment superior a la del 29-M, les industries en els polígons registren una aturada de quasi la totalitat i als centres dels pobles i ciutats l´activitat ciutadana es minsa.

Des del Anoia es segueix durant aquest matí amb els quatre piquets de CGT en els polígons de la comarca.
Cal destacar que pràcticament tots els polígon estan buits a l´Anoia, excepte una empresa (Mecaplast) en què han entrat els treballadors per ETT, s amenaçats amb ser acomiadats. També destacar el seguiment per part dels mossos dels nostres piquets, només els nostres.

Ahir a les 22 hores han iniciat la vaga els torns de nit d’empreses amb forta presència de CGT a Barcelona com Correus, Renfe, Metro, Escombriaires, etc, han secundat la vaga majoritàriament.

Els seguiments percentualment han estat: Correus CTA: 100% Renfe: 100% en els trens que havien de sortir a partir de les 00 hores. Metro Serveis de manteniment: 95% Escombriaires: no s’ha recollit les escombraries a la ciutat de Barcelona. Mercabarna i Mercat del Peix: Tancats. En l’automoció han parat les fàbriques de Seat i Nissan.

Des de CGT valorem molt positivament aquest seguiment així com el suport que ens han transmès els treballadors a la nostra convocatòria de vaga general en contra de la reforma laboral i contra el pacte social.

Des de CGT critiquem els serveis mínims abusius decretats en diverses empreses com ara Atento i Sitel (serveis d’informació i telefònica, i així una llarga llista on des de CGT considerem que s’està vulnerant el dret a la vaga.

El torn de nit hi ha hagut plena aturada a la factoria de SEAT. Paral.lització plena a la comarca del Baix Llobregat.

Seguim atentament la evolució de la jornada de Vaga en contra de la situació laboral actual. Recordem que a mes de ser una vaga general del treball també o es de consum i de la ciutadania.

— 
Quim Garreta

Secretari d´Organizació

Comitè Confederal de CGT Catalunya

mobil:692057890

s-org@cgtcatalunya.cat

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció