CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Programa d’actes dels 25 anys de la Secció Sindical de CGT als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Dijous, 14 febrer, 2013

Activitats lúdico-culturals entre febrer i octubre de 2013

Tens a les teves mans el programa d’activitats lúdico-culturals, que la secció sindical de la Confederació General del Treball, de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat amb motiu del 25è aniversari de la seva constitució a l’empresa.

Les activitats han estat dissenyades i organitzades de manera que els treballadors/es, en particular els/les d'FGC, siguin o no membres de la CGT, puguin participar i gaudir-les juntament amb nosaltres.

Són moltes les persones que han col·laborat per a que aquestes activi-tats siguin possibles. El treball desinteressat de totes aquestes persones i la il·lusió que han posat mereix la nostra admiració, el nostre respecte i el nostre agraïment.

Les activitats artístiques que anirem desenvolupant durant aquests me-sos són les més properes a nosaltres. Música, cinema i literatura, són presents en aquest programa, sent la música la que ocupa més espai.

La CGT es caracteritza per ser una organització sindical solidària i combativa, que a banda de la laboral, s’implica en altres esferes socials. Aquesta celebració ens ofereix l’oportunitat de mostrar que els afers culturals també ens interessen, que ens permeten abstreure’ns de la nostra rutina quotidiana, que ens fan créixer i evolucionar. I és que la cultura i l’art són activitats que ens distingeixen de la resta d’animals del planeta i això ens fa humans. Una societat que s’estimi i promogui l’art i la cultura és una societat molt més lliure.

Potser, la música és l’expressió artística més present en les nostres vi-des. És part de nosaltres i, de forma indeleble, es lliga als nostres re-cords més importants, tal i com va dir el periodista i escriptor Lance Mor-row, “La música és el mitjà que utilitza els nostres records per can-tar-nos a través del temps ”.

Daniel Montesinos i Quijada,
Secretari General de la CGT a FGC

Programa d'activitats

- FEBRER

Dia 17 a les 12 hores: Acte inaugural de les jornades lúdic/culturals amb un vermut. Es celebrarà a
la seu del Sindicat a Rubí, Pl. Clavé, 4-6. Assistència afiliats secció sindical i convidats.

- MARÇ

Dia 9 a les 18 hores: Concert musical de la banda, “No name blues”. Es celebrarà a la seu del Sindicat a Rubí, Pl. Clavé, 4-6.

Dia 23 a les 17 hores: Col·loqui /Debat, “El sistema ferroviari a debat. Contra la privatització- Per un ferrocarril públic i social”. Col.loqui a càrrec, Roberto Carrasco, RENFE Operadora de Barcelona i Carlos Montejano, ADIF de Tarragona. Es celebrarà a la seu del Sindicat a Rubí, Pl. Clavé, 4-6.

- ABRIL

Dia 13 a les 18 hores: Concert musical de la big band “Escola de blues de Barcelona”. Es celebrarà a
la seu del Sindicat a Rubí, Pl. Clavé, 4-6.

Dia 27 a les 17 hores: Tarda de cinema amb la pel·lícula, “Tierra y libertad”, que serà la introducció al col·loqui sobre la guerra civil espanyola. Col·loqui a càrrec de Bernat Muniesa, professor d’història de la UB. Es celebrarà a la seu del Sindicat a Rubí, Pl. Clavé, 4-6.

- MAIG

Dia 11 a les 17 hores: Tarda Infantil amb jocs diversos. Es celebrarà a la Pl. Clavé de Rubí. Aquesta mateixa tarda hi haurà una exposició de models de trens de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril a la seu del Sindicat a Rubí, Pl. Clavé, 4-6.

Dia 25 a les 17 hores: Festival de música, “Ferrocarril y música”. Participaran la big band, “Escola de blues de Barcelona”; el grup, “Sr. Masuka”; el grup, “No name blues”; “L’Associació Jazz Rubí” i el grup “Whisky Dick”. Es celebrarà en la Pl. Clavé de Rubí. En la seu del Sindicat s’exposaran models de trens de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril.

- JUNY

Dia 8 a les 18 hores: Concert musical de “Sr. Masuka”. Es celebrarà a la seu del Sindicat a Rubí.

Dia 22 a les 17 hores: Col·loqui /Debat, “El transport públic i la eco-mobilitat, motor de l’economia i competitivitat d’un país: el cas de Suissa”. El debat serà a càrrec de Carlos Orti, Promoció del Transport Públic (PTP) Es celebrarà a la seu del Sindicat a Rubí, Pl. Clavé, 4-6.

- SETEMBRE

Dia 14 a les 17 hores: Col·loqui/Debat, "La societat actual vista des del prisma llibertari".
Col.loqui a càrrec de n’Emili Cortavitarte, professor d’història i ex secretari general de la CGT de
Catalunya. Es celebrarà a la seu del Sindicat a Rubí, Pl. Clavé, 4-6.

Dia 28 a les 17 hores: Tarda Infantil. Berenar amb xocolata i contacontes. Es celebrarà a la seu del Sindicat a Rubí, Pl. Clavé, 4-6.

- OCTUBRE

Estem enllestint un acord amb l’Ajuntament de Rubí per dur a terme un concert de música clàssica, durant aquest mes, de l’orquestra JOSPEM, en el teatre municipal, “La Sala”.

Dia 26 a les 22 hores es durà a terme un sopar per afiliats i convidats.
Final de les activitats programades al 25è aniversari.

Organitza: Secció Sindical CGT FGC amb la col·laboració del Comitè Confederal de la CGT de la Catalunya, la Federació Local de Rubí de la CGT i la FETYC-CGT.

http://www.cgtfgc.com/

>>> En document adjunt teniu el document amb el programa.

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció