CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Projecció a Reus del documental “Tranxgenia” i presentació de la ILP “Som lo que sembrem”

Divendres, 14 desembre, 2007

Presentació i projecció del documental "TRANXGÈNIA, La història del cuc i el panís” (30’)

Presentació de la Iniciativa Legislativa Popular "SOM LO QUE SEMBREM"

19 de desembre de 2007, a les 20h.
Sala d’actes del Centre de Lectura de Reus, c/ Major 15

Organitzen: Plataforma Transgènics Fora, Cooperativa El Brot, GEPEC-EdC, ADV-Gent del Camp, Casal Despertaferro i CGT

Col·labora: Centre de Lectura


Neix la Plataforma Som lo que Sembrem, encarregada d'impulsar una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per una agricultura i una alimentació sense transgènics.

Està en marxa un nou intent per tal de fer fora els transgènics de les nostres taules i els nostres camps. El darrer any ha estat especialment dur pels diversos casos de contaminació genètica, retallant cada cop més la llibertat d'elecció dels consumidors i productors catalans.

En el pla europeu, són cada cop més els estats i les regions que tracten d'eliminar els cultius i aliments transgènics per protegir la salut de la població i la biodiversitat. Mentrestant, a casa nostra l'Administració continua sense donar resposta a les reiterades reclamacions de la societat civil per aturar-los. I al contrari, hem de veure com es sanciona als qui denuncien les irregularitats i les conseqüències d'aquests cultius.

Per aquest motiu, diverses persones i col·lectius relacionats amb la lluita antitransgènica apostem per portar una Llei al Parlament de Catalunya que la declari Lliure de Transgènics. En la campanya també s'hi integren els esforços per recollir els fons necessaris per sufragar les despeses generades per la condemna a Josep Pàmies que ascendeixen, de moment, a més de 30.000 euros.

Per fer-ho, necessitem, entre altres coses, recollir més de 50.000 firmes i et demanem la teva ajuda.

Per a més informació de la campanya:

http://www.somloquesembrem.org/