CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Projecció de “Diferents” + debat a Cornellà el 30 de setembre

Diumenge, 25 setembre, 2011

Diferents

DIFERENTS

Conèixer el passat,

entendre el present,

assolir el futur

30 de setembre, 19:00 h. CGT, Carretera d'Esplugues 46, Cornellà

A continuació, debat amb:

• GRUP CALIU, autors del vídeo «Diferents»

• PABLO ROGER SAN JOSE. Realitzador i muntatge del documental “La misma piedra”, que tracta del tema del Trastorn Bipolar.

DIFERENTS, pretén recuperar la memòria històrica de dos col·lectius oblidats: les persones amb discapacitat intel·lectual i les persones amb problemes de salut mental. Ho fa remuntant-se a dos moments històrics del passat, l'Alemanya nazi i l'Espanya franquista, que conjuntament amb les aportacions i reflexions d'experts i testimonis, ens ajuden a entendre el present, com aquests fets silenciats han condicionat la discriminació que continuen sofrint aquestes persones en l'actualitat, i alhora és un document de denúncia i sensibilització per la societat, per a trencar mites, prejudicis, estereotips, per a canviar actituds que promoguin un canvi social, cap a un nou futur, una societat inclusiva i igualitària.

No hi ha justícia social, ni pot haver una veritable transformació social, si no es té en compte i són protagonistes totes les persones que la conformen. És per això que des de CGT volem col·laborar i donar difusió a aquest tipus d'iniciatives. Quan parlem de la memòria històrica, de recuperar-la, tenim l'obligació de fer-lo des de tots els àmbits i més dels col·lectius més oblidats.

Us animem a assistir a la projecció del documental i al debat que es farà posteriorment.

Federació Comarcal CGT Baix Llobregat

>>> Més informació sobre el documental al bloc http://documentaldiferents.blogspot.com/

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció