CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Projecció del documental “Vivir o morir por la verdad y la justícia” sobre el cas d’Alberto Patishtán, el 13 de setembre a Barcelona

Dijous, 12 setembre, 2013

Cartell projecció documental

Projecció del documental "Vivir o morir por la verdad y la justícia" sobre el cas del professor i activista mexicà Alberto Patishtán

Divendres 13 de setembre a les 21.30h al local de la CGT a Barcelona

«Alberto Patishtán: Vivir o morir por la verdad y la justicia», és un documental sobre la vida i lluita del pres polític de El Bosque, Chiapas.

Alberto Patishtán Gómez és un professor tsotsil, originari del poble de El Bosque en els Altos de Chiapas, Mèxic. Està reclòs a la presó des del 19 de juny del 2000 sentenciat a 60 anys per un crim que no va cometre, i pel qual va ser acusat com una venjança política, a causa d'impulsar la lluita del seu poble en contra dels abusos del govern local.

Organitza: el Grup de Suport a la Secretaria d’Acció Social de la Federació Local de Sindicats de Barcelona de la Confederació General del Treball, en col·laboració amb l'equip de CGT-Mèxic de la Secretària de Relacions Internacionals de la CGT.