CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Projecció del documental Xarxa Cornisa “Un teixit de forces solidàries” el 16 de juny a Barcelona

Dimecres, 15 juny, 2011

xarxa cornisa

Estrena del documental Xarxa Cornisa “Un tissu de forces solidaires”, que tindrà lloc el proper 16 de juny a les 20 h en el local de RAI C/ Carders, 12 ppal.

En el marc de la cooperació internacional, la Xarxa Cornisa neix com una xarxa d’associacions de la mediterrània. Els seus principals membres són associacions de Catalunya i el Marroc. El documental ens permet conèixer de prop el treball d’aquestes associacions, dibuixant un retrat de les persones que lideren aquesta xarxa.

El documental us convida a fer un viatge al cor del Marroc. El Marroc del cus-cus, del blat, dels colors, dels perfums...de la vida i l'hospitalitat...però també us convida a conèixer de prop la realitat d'un país de grans contrastos, en el que la riquesa natural de la seva terra i de la seva gent es troba limitada per grans desigualtats socials.

Visitareu Douars i ciutats al llarg i ample de tot el país, on es desenvolupen experiències organitzatives de caràcter comunitari amb l'objectiu comú de construir un Marroc diferent que respecti la dignitat i la llibertat de tots els seus habitants.

Finalment, coneixereu aquestes experiències de la ma dels seus protagonistes, homes i dones humils, de tradicions mil·lenàries i gran cor, que treballen amb tenacitat, dia rere dia, lluitant contra les adversitats per construir en comunitat una vida millor.

Es comptarà amb les intervencions de Pepe Nieto, expert en geopolítica Mediterrània i membre de SODEPAU i Nourreddine El Harrak, dinamitzador comunitari al Marroc i membre de SODEV, amb la conferència “Les revoltes al nord d’Àfrica i al Mediterrani i el treball de Xarxa Cornisa d’enfortiment del teixit associatiu”.

Més informació: www.fdc.cat i www.xarxacornisa.cat

Organitza: Xarxa Cornisa.

Podeu veure el tràiler del documental clicant al següent enllaç

http://vimeo.com/22675398

Àrea de Cooperació Internacional de la Fundació Desenvolupament Comunitari