CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Projeccions de Projekt A el 15 i 16 de juny als cinemes Girona de Barcelona

Dilluns, 13 juny, 2016

Arriba PROJEKT A, un documental sobre com activistes anarquistes de tota Europa converteixen en realitat els seus ideals polítics i culturals. Dues úniques projeccions amb la presència dels directors.

Dimecres 15 de juny: 20:00h
Dijous 16 de juny: 20:00h

Les projeccions es faran als Cinemes Girona, C/Girona 175, 08037 Barcelona, http://www.cinemesgirona.cat/
Sala: 1
Qualificació: ND
Nacionalitat: Alemanya
Durada: 90'
Versió: VOSE

Les crisis financeres i els fluxos de refugiats, les desigualtats socials i les catàstrofes ecològiques, les guerres i el terrorisme – com un tren bala, la nostra civilització es dirigeix ​​contra la paret. Al volant hi ha governs que pel que sembla no són capaços de resoldre els problemes de la gent. Però no són els governs realment una part del problema? Quina pot ser l’alternativa?

Projekt A és una pel·lícula que combat els estereotips sobre l’anarquisme i en canvi mostra que un altre món és possible a través de diferents experiències: el moviment comunitari generat al districte d’Exarchia (Atenes); les campanyes contra l’energia nuclear a Alemanya; l’activitat de la CGT de l'estat espanyol, la principal organització anarcosindicalista del món; o els projectes de la Cooperativa Integral Catalana i de l’organització col·lectiva Kartoffelkombinat a Munic. Els activistes converteixen les seves visions del món en realitats, independentment de la les estructures d’Estat, en igualtat de condicions, i amb l’objectiu de crear una societat basada en la solidaritat.

Projekt A ofereix una visió del món alternativa, i mostra les idees anarquistes de convivència i d’acció: un món, en el qual ningú te el control sobre la informació, els recursos, la terra, o les altres persones.

http://www.cinemesgirona.cat/projeccions/arriba-projekt-a-un-documental-sobre-com-activistes-anarquistes-de-tota-europa-converteixen-en-realitat-els-seus-ideals-politics-i-culturals/

Projekt A - Tràiler

Projekt A - Tráiler (español) from Projekt A Kollektiv on Vimeo.

https://vimeo.com/167889312