CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Propers esdeveniments XIX Aniversari de l’assassinat de Pedro Álvarez.

Dimarts, 22 novembre, 2011

Cartell Passi Documental 2 desembre

Han estat programats tres esdeveniments de forma espontània i per diferents col·lectius per als dies previs al 15-D. Aquí els resumim.

- Divendres 25 de novembre: "Comèdia de l'Art" en memòria de Pedro Álvarez.

Preciosa obra sobre la injustícia de perdre a un fill, el procés de dol i la reivindicació de la injustícia, íntegrament en fi teatre de màscares, amb bells moments de drama i indignació, però també de comèdia. A Cal Ninyo (Sant Boi de Llobregat, Barcelona), a les 22:00 hores.

L'entrada que costa 6 euros queda per a la companyia JAVIER VILLENA. Aquesta obra de teatre és portada a Sant Boi al marge de la campanya i va ser presentada en el seu dia en memòria de Pedro Álvarez tal com indica el cartell. Més informació: http://www.rojoynegro.info/evento/cultura-libre/comedia-del-arte-memoria-pedro-alvarez-persona.

- Divendres 2 de desembre. Passi de documental, concert i pica-pica.

Al local de la CGT Baix Llobregat (cgtbaixll.pangea.org) a partir de les 19h. passarem, ja dins de la campanya, el documental "La Justícia del poder" (35 minuts) realitzat per DateCuenta com a eina gràfica per difondre el cas de Pedro Álvarez, i xerrada sobre la situació actual del cas. A continuació un concert i un pica-pica en què debatre, compartir i gaudir. L'entrada és gratuïta.

- Dissabte 10 de desembre. Concert a favor del cas Pedro Álvarez a Viladecans.

Concert en reivindicació i a favor del cas Pedro Álvarez la nit del 10 de desembre al CSO Els Timbre (Viladecans). Ampliarem informació sobre els grups.

- Dijous 15 desembre. Ofrena floral a l'Hospitalet i concentració a Barcelona

Ofrena floral a l'Avinguda Catalunya de l'Hospitalet a les 11.30h.

Concentració a la plaça Universitat de Barcelona a les 20h.

Plataforma Pedro Álvarez: http://plataformapedroalvarez.com/