CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Proposta de debat del Col·lectiu Crisi sobre la convocatòria d’una vaga general perquè la crisi la paguin els rics

Dilluns, 9 febrer, 2009

CAP A UNA VAGA GENERAL PERQUÈ DE DEBÒ, LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS.

PROPOSTA DE DEBAT PREVI A LA SEVA CONVOCATÒRIA A TRAVÉS DE LA PUBLICACIÓ MASSIVA DEL 17 DE MARÇ.

Volem convidar-vos al debat que just ara hem fet públic sobre la realització d'una Vaga General. La proposta parteix de la redacció de la publicació massiva del pròxim 17 de març.

Ja que es tracta d'un document de 5 pàgines us fem un extracte:

2. DE QUINA CLASSE DE VAGA GENERAL PARLEM

Popular, ciutadana, social,...els adjectius que podrien acompanyar aquesta vaga són diversos, cadascun amb les seves connotacions. El que és important entendre és que no parlem d'una vaga de treballadors, o no només quant al treball, sinó que parlem d'una gran acció que com éssers humans que som, fills d'una civilització en decadència, tenim la necessitat i la responsabilitat de tirar endavant. Ara que l'economia capitalista està en declivi és el moment de fer-la parar, de parar-nos i construir una nova manera de viure.

4. DEBAT PREVI I PARTICIPACIÓ

Perquè la convocatòria arribi a tota la població des del Col·lectiu Crisi ens comprometem a introduir-la en la publicació massiva que treurem al carrer el 17 de març, de la qual farem almenys 200.000 exemplars i que es podran fer més si contem amb la col·laboració de les persones que puguin.

Des d'ara fins al 6 de març, a través de diversos mecanismes de participació i d'assemblea virtual anirem debatent, re-avaluant el que sigui necessari i concretant la proposta. Així com la seva redacció en aquesta publicació. Aquest és un debat que volem tenir amb totes les persones individuals, grups informals, campanyes, sindicats alternatius, organitzacions i moviments que vulguin dir i fer ALGUNA COSA DE VERITAT per a canviar les coses.

Podeu llegir el document sencer aquí:

www.17-s.info/es/propuesta-huelga-general

I podeu participar en el debat virtual aquí:

www.17-s.info/es/debatehuelga

Esperem comptar amb les vostres reflexions i participació.

En solidaritat.

Col·lectiu Crisi.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció