CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Proposta de Solidaritat Obrera a CGT, CNT-AIT i “Hay que pararles los pies”

Dijous, 30 desembre, 2010

Benvolguts companys i companyes:

En primer lloc dir-vos que estem en disposició de reunir per tractar sobre aquesta proposta o altres des d'aquest moment en el lloc i hora que estimeu oportú. Així mateix participaré que hem realitzat aquesta proposta a la CGT, a la CNT-AIT i a les organitzacions que formen part de l'espai "Hay que pararles los pies" a Madrid.

Creiem en la necessitat de convocar la Vaga General contra la reforma laboral, la reforma de les pensions (pujada dels 65 als 67 anys per jubilació, augment dels anys de càlcul, liquidació de la jubilació parcial, etc.). I la reforma de la negociació col.lectiva (decaïment dels drets i conquestes dels treballadors, etc.). També creiem que per a això cal buscar la més àmplia unitat possible.

La nostra posició és pública i coneguda, l'hem explicat des de l'estiu passat en tots els fòrums i mitjans que ens ha estat possible. Solidaritat Obrera defensa que hem de ser els anomenats sindicats alternatius que convoquem directament als treballadors fora de la tutela dels sindicats del sistema (CCOO-UGT), partint d'allà on cada un tenim responsabilitats sindicals. En aquest sentit proposem la convocatòria per al dia 26 de gener pròxim, d'aquesta manera i de fer-se realitat els rumors que promouen els sindicats del sistema referits a que convocaran Vaga General el 25 de gener; podríem participar tots en dos dies de Vaga General, el 25 i el 26.

Així mateix proposem la convocatòria de manifestacions en tots els punts de l'estat que es considerin possibles el dissabte 22 de gener, sota els mateixos lemes.

Esperem que puguem arribar a acords d'unitat d'acció ja que creiem que les agressions als treballadors continuaran si no les frenem amb la necessària lluita.

Quedem doncs a l'espera de la vostra contestació.

Madrid, 29 desembre 2010

Per Solidaritat Obrera

Miguel Arroyo, Secretari general