CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Protesta contra la política de retallades i privatitzacions sanitàries a El Vendrell, davant Conseller Boí Ruiz

Dijous, 20 març, 2014

si_ens_roben_la_sanitat_1.jpg

Ahir dia 19 de març van convocar conjuntament, amb la Plataforma Sanitat Digna del Baix Penedès, treballadors de l’Hospital Comarcal de El Vendrell, Col•lectiu La Trinxera, la CUP , CGT, COBAS, i el Grup de Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, una concentració de rebuig contra el Conseller de Sanitat Boí Ruiz i els seus escolans de Tarragona, el Delegat Territorial de Salut de Tarragona, Dr. Mercadé, el Gerent de la Xarxa Sanitària Santa Tecla, Dr. Adserà, i altres responsables de la gestió sanitària del Camp de Tarragona, amb motiu de la II Jornada del Pla de Salut al Camp de Tarragona, que es duia a terme a l’auditori Pau Casals de El Vendrell.

El motiu de la convocatòria era protestar contra la seva política sanitària de retallades i privatitzacions, que ens han portat a una degradació de la Sanitat Pública, Universal i de Qualitat, que només afavoreix els interessos de la Sanitat Privada.

No és d’estranyar, ja que el mateix Boí Ruiz, va ser Director general de la Unió Catalana d’Hospitals. Potser ell i el Dr. Adserà ens podrien explicar les seves experiències a Argentina, en el seu intent de exportar el model sanitari català.

Tarragona, 20 de març de 2014

ACCIÓ SOCIAL CGT TARRAGONA

Més informació:

- E-MAIL: tarragona-a.social@cgtcatalunya.cat

- TWITTER CGT TARRAGONA

- TWITTER CGT BAIX PENEDÈS

- PLATAFORMA SANITAT DIGNA BAIX PENEDÈS