CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Protesta de CGT davant la seu de l’Associació Espanyola de Banca (AEB), davant les propostes que la patronal pretén imposar en la negociació del conveni col·lectiu de Banca

Dimarts, 2 juny, 2015

Dijous passat, dia 28 de maig, CGT ha realitzat un acte de protesta davant la seu de l'Associació Espanyola de Banca (AEB), per deixar clara la nostra disconformitat amb les propostes que la patronal pretén imposar en la negociació del conveni col·lectiu de banca.

Des de CGT entenem que aquestes propostes (eliminació de partides salarials, creació de nous nivells professionals de rang inferior, major mobilitat geogràfica i de flexibilitat de jornada, etc.) no comporten a una modernització de les plantilles, sinó que per contra obeeixen a passats models tendents a aconseguir una major productivitat a menor cost, en perjudici dels drets laborals. A més, no es justifiquen en l'actual situació del onjunto d'empreses del sector, que  presenten notables beneficis i la seva ràtio d'eficiència és dels més elevats a Europa.

A diferència d'altres sindicats, CGT no només parla, sinó que també actua. Es mobilitza perquè els empleats bancaris puguin aconseguir unes millors condicions salarials i laborals. I per això, hem decidit realitzar un procés de mobilitzacions, que comencen amb la realitzada davant la seu de AEB, i que prosseguiran en altres oficines, centres de treball o llocs emblemàtics.

29 maig 2015

cgt ante sede Asociación empresarios de Banca por un convenio justo en Madrid
NO a la degradació de les condicions salarials i laborals Per un repartiment equitatiu dels beneficis obtinguts per les empreses bancàries CGT es mobilitza davant la seu de l'AEB exigint un conveni just

CGT FESIBAC

CARTA CGT FESIBAC A AEB

Associació Espanyola de Banca.
CI Velázquez, 64-66
28001-Madrid

Benvolguts senyors,

Mitjançant el present escrit els manifestem la nostra disconformitat amb les propostes realitzades per aquesta patronal bancària a la Mesa de Negociació del Conveni Col·lectiu de Banca, que han estat difoses a través diferents mitjans de comunicació.

Des d'aquesta organització sindical de CGT entenem que aquestes propostes (eliminació de partides salarials, creació de nous nivells professionals de rang inferior, major mobilitat geogràfica i de flexibilitat de jornada, etc.) no comporten a una modernització de les plantilles, sinó que per contra obeeixen a passats models tendents a aconseguir una major productivitat a menor cost, en perjudici dels drets laborals, ia més no es justifiquen en l'actual situació del conjunt d'empreses del sector, que presenten notables beneficis i la seva ràtio d'eficiència és dels més elevats a Europa.

Com a mostra d'oposició certa als plantejaments de la patronal, el nostre sindicat ha decidit realitzar un procés de mobilitzacions, entre elles la protesta que en aquest moment estem realitzant davant la seva seu, que prosseguiran en altres oficines, centres de treball o llocs emblemàtics, i que es prolongaran fins que la negociació arribi a un punt més raonable.

D'altra banda, atès que segons els resultats electorals que hem pogut recopilar podrien suposar que CGT hagi arribat al 10% de representativitat sectorial, el que ens legitimaria per formar part de la comissió negociadora del Conveni Col·lectiu, els sol·licitem mantenir una reunió amb vostès., en què ambdues parts aportaríem les dades electorals que disposem, per tal de verificar la correcta composició de la Mesa de Negociació.

Els saludem atentament.
~
Teógenes Ortiz LóPeZ.
Secretari General de FESIBAC-CGT


http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/cgt-se-moviliza-ante-la-sede-de-la-aeb-por-un-convenio-justo-de-banca

Més informació:

- TWITTER CGT FESIBAC

- TWITTER CGT FESIBAC CATALUNYA

- ABOUT-ME CGT FESIBAC