CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Proveïdor de Seat Copo Fehrer anuncia tancament planta de Vilanova del Camí

Divendres, 2 març, 2007

Barcelona, 2 mar (EFECOM).- El proveïdor de Seat Copo Fehrer, fabricant de farciments de escuma per als seients del model Ibiza de Seat, ha anunciat avui que tancarà la seva planta de Vilanova del Camí (Barcelona), el segon proveïdor de la filial de Volkswagen que comunica el final de la seva activitat en les últimes 24 hores.


La companyia, que l'any passat va presentar un procediment concursal -antiga suspensió de pagaments- i va despedir o va jubilar anticipadament a 127 treballadors, tancarà en breu el seu centre de Vilanova del Camí després que Seat hagi decidit adjudicar el farciment dels seients del nou Ibiza, que es començarà a fabricar en Martorell (Barcelona) en 2008, a una altra companyia.

Esta mesura afecta 47 empleats, dels quals 26 estan jubilats parcialment d'acord amb el denominat contracte de relleu, segons fonts de Copo Fehrer.

SAS, un altre proveïdor de Seat, va anunciar el dijous que avui finalitzarà l'activitat en la seva planta d'Abrera (Barcelona) -que dóna feina a 300 persones- després que la filial de Volkswagen hagi adjudicat el tauler de control dels actuals models Ibiza i Córdoba, així com el tauler d'instruments del nou Ibiza, a Peguform, un altre grup del sector amb uns costos laborals més ajustats. EFECOM

mf/mg/lgo