CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Pròximes vagues a Renfe Operadora i ADIF pel conveni Col·lectiu per als dies 21 i 28 de desembre

Dimecres, 12 desembre, 2007

CGT ha presentat a RENFE Operadora i ADIF Convocatòries de Vaga Legal per als dies 21 i 28 de desembre amb els següents horaris: RENFE OPERADORA: Dues hores per torn, de 13 a 15 i de 19 a 21 hores; ADIF: Dues hores per torn, de 13 a 15 i de 21 a 23 hores.

CGT ha decidit convocar aquestes vagues a causa de la falta de concreció i resposta adequada en matèria econòmica de les empreses, entenent que han tingut temps suficient (més de 1 any) per a donar una contestació als treballadors. Els ferroviaris de ADIF i RENFE-Operadora han demostrat al llarg dels anys, ser capaços d'afrontar sense dificultat els reptes productius i tecnològics que la contínua modernització del ferrocarril els ha demandat a cada moment, a pesar de les contínues modificacions en les condicions de treball a les quals a poc a poc han anat sotmetent als treballadors.

Després d'un any de negociació per als Convenis Col·lectius de RENFE Operadora i ADIF, les voluntats de les dues empreses han estat nul·les a l'hora de regular pujades econòmiques satisfactòries per als treballadors, a pesar dels nous reptes a l'hora d'adaptar-se a les comeses que ha comportat la nova organització d'aquestes empreses, passant per augment de productivitat, funcions, etc. Tant RENFE Operadora i ADIF, no han dubtat a exigir sacrificis als seus treballadors mentre que elles no han fet cap esforç per a compensar aquests sacrificis.

Sindicat Federal Ferroviari de la CGT (SFF-CGT)