CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Què és realment el Club Bildelberg, qui hi ha al darrere, d’on venen, on van…

Dilluns, 20 juny, 2011

El que no t'expliquen sobre la Reunió del grup Bilderberg 9-12 Juny 2011.

Del butlletí electrònic "Armas contra las guerras" fet per CIAR i AMC, hem extret uns articles informatrus, vídeos i altres dades per conèixer exactament que és el Club Bildelberg, qui assisteix a les seves reunions i que és el que vol.

- Alfredo Embid: Nuevo baile de los vampiros. Los participantes en la reunión de Bilderberg 2011.

Mentre cauen les bombes de l'OTAN i dels EEUU assassinant als habitants de Líbia, Iemen, Pakistan i Afganistan, alguns membres de les elits mundials responsables d'aquests crims es van reunir confortablement la setmana passada en el luxós hotel Suvretta House de St. Moritz, Suïssa, a l'abric de les mirades de la premsa.

- Thierry Meyssan: Lo que Usted ignora sobre el Grupo de Bilderberg

La idea que el Grup de Bilderberg és un embrió de govern mundial ha vingut estenent-se des de fa anys. Per haver tingut accés als arxius d'aquest club tan secret, Thierry Meyssan assenyala que aquesta imatge és una pista falsa destinada a emmascarar la veritable identitat i la real funció del Grup: el Bilderberg és una creació de l'OTAN. El seu objectiu és convèncer als líders i manipular a través d'ells a l'opinió pública per a dur-la a acceptar els conceptes i accions de l'aliança atlàntica.

- Pierre Hillard: Historia del «Nuevo Orden Mundial»

Presentem la història d'un corrent ideològic i de les poderoses persones que estan darrere de tot això. Aquestes busquen el sorgiment de blocs regionals tipus Unió Europea o UNASUR per a orientar-los, a poc a poc, cap a una forma de Govern Mundial. El seu objectiu no és impedir les guerres sinó estendre el seu poder financer i comercial en el món sencer. El seu pensament reivindica el projecte d'un «Nou Ordre Mundial» que ha d'edificar-se sobre les ruïnes dels Estats-Nacions. Avui més que mai resulta indispensable estudiar aquest projecte de globalització polític afí d'impedir que l'ideal d'Unitat Humana es transformi en un malson totalitari.

- Tres Vídeos sobre la reunió de Bilderberg 2011:

Video de Russia Today

Global Research TV: Bilderberg 2011: Antecedentes, vista previa y predicciones. / Bilderberg: Muerte de la Democracia a puerta cerrada.

>>> Per llegir aquests articles, veure els vídeos i consultar la informació, enllaços i bibliografia que subministren, aneu al web:

www.ciaramc.org/ciar/boletines/cr_bol369.htm