CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Que la crisi la paguin els rics! Manifestació el 29 de novembre a Barcelona

Dilluns, 17 novembre, 2008

Cartell 29-N Bcn

Som la classe obrera, i el pròxim 29 de novembre unirem totes les nostres lluites i solidaritat per dir als que espremen beneficis del nostre sofriment i acomiadaments el que pensem d'ells.

CONTRA LA SEVA CRISI I LES 65 HORES SETMANALS:

LLUITA I MOBILITZACIÓ

La Campanya contra les 65 hores està formada per més d'un centenar de sindicats, comitès d'empresa, moviments socials, associacions polítiques i altres organitzacions, unides amb un únic objectiu:

La retirada total i absoluta d'aquesta agressió capitalista cap als treballadors.

No volem que ens colin un altre engany en forma de petits canvis cosmètics que no canviïn el fons de la Directiva.

Si creus que la teva vida, i la dels teus fills, val més que l'esclavitud a la qual ens empenyen els poders financers, informa't i participa.

És l'única opció que tenim.

Ells ja han decidit per tu

Tots i totes som NISSAN, FRIGO, LLADRÓ, SEAT, SIMON, l'Educació i la Sanitat Públiques en lluita, som els universitaris i universitàries en lluita contra la privatització dissenyada pel Pla Bolonya, som els i les immigrants tancats en camps de concentració sota l'empara de la feixista Directiva de la vergonya, som tots els treballadors i treballadores amenaçats per la deslocalització, per pensions miserables, per l'explotació i la precarietat.

Som la classe obrera, i el pròxim 29 de novembre unirem totes les nostres lluites i solidaritat per dir als que espremen beneficis del nostre sofriment i acomiadaments el que pensem d'ells..

Gran manifestació contra les 65 hores i la crisi capitalista

29 de novembre, plaça Universitat, Barcelona, 17:30 h.

Les seves crisis, el nostre sofriment.

Els cartells de la Manifestació es poden recollir a la recepció dels locals de la CGT de Catalunya a Via Laietana 18 de Barcelona.

Més informació i materials de la campanya a:

www.kaosenlared.net/especial/noalas65horas

www.moviments.net/xarxacontratancaments/

Attached documents