CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Que l’atur no t’aturi: xerrada el 22 d’octubre a Rubí a càrrec de portaveus d’Assemblees d’Aturats de Cerdanyola, Badalona i Badia

Dimecres, 16 octubre, 2013

Cartell xerrada 22 d'octubre

L’actual “crisi” a portat, a més de pèrdues de drets fonamentals en matèria d’habitatge, sanitat, educació… unes xifres d’atur sense precedent on gairebé 6 milions d’aturats no trobem una sortida a aquesta situació.

Davant d’aquest problema, els discursos oficials (del govern i institucions) ens volen fer creure que som nosaltres els culpables, que es nostra la responsabilitat de trobar feina i que si no ho aconseguim es per la nostra incapacitat. Però això no es cert, realment volen que ens enfrontem al problema tot sols, en el fons els interessen aquestes xifres d’atur ja que suposen una coacció per la gent que treballa i així poden augmentar la precarietat dels nostres treballs i crear un clima de por i angoixa.

L’acció col•lectiva de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca) ens mostra com amb l’acció conjunta de persones que pateixen el mateix problema que nosaltres, es poden aconseguir coses. Les dacions en pagament, els lloguers socials, els desnonaments que s’han aconseguit aturar, obrir tot un debat públic… tot això no hagués estat possible sense l’acció conjunta dels i les afectades.

I els aturats i aturades? TENIM MOL A DIR! Hi ha moltes Assemblees d’Aturats a un munt de localitats de Catalunya (Montcada, Badia, Badalona, Barcelona, Valldoreix, Montmeló, Cerdanyola, Ripollet…) que s’organitzen i es coordinen mútuament.

Com funcionen? Que plantegen aquestes assemblees? Que podem aconseguir si en ajuntem i afrontem el problema amb altres companys i companyes? Que pot aconseguir una Assemblea d’Aturats? Totes aquestes preguntes tindran resposta el proper 22 d’Octubre a una xerrada a càrrec de portaveus d’Assemblees d’Aturats de Cerdanyola, Badalona i Badia.

22 d’Octubre a les 19:00h
Local de la CGT- Pl. Clavé (Rubí)

Federació Local CGT Rubí

http://www.cgtrubi.org/que-latur-no-taturi/