CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Que pari el genocidi a Gaza! Manifestació unitària 23 de novembre a Barcelona

Divendres, 23 novembre, 2012

Que pari ja el genocidi a Gaza!

Israel, una de les majors potències militars del món, bombardeja novament sobre la població palestina en captivitat de Gaza. No poden escapar de la seva presó a l'aire lliure a causa del bloqueig israelià pel que ja hi ha més de 100 morts i milers de ferits.

Els habitants de Gaza estan condemnats a ser objectiu i blanc precís dels atacs, fins i tot amb armes il·legals com el fòsfor blanc, mentre la comunitat internacional roman impassible com els governs de la UE, o fins i tot ho dóna suport d'alguna manera com és el cas d'Estats Units.

D'altra banda, els mitjans de comunicació donen una visió gens objectiva sobre l'assumpte, doncs tot va començar el 5 de novembre quan soldats israelians van matar a tirs a un palestí a Gaza, i el 8 de novembre van entrar a Gaza matant a un nen palestí de 12 anys per foc de metralladora mentre estava jugant al futbol, i dies després van matar al lider militar de Hamás... això és el que el govern sionista anomena operació “Pilar Defensiu”, i que no és més que una justificació davant l'opinió pública internacional per a amagar la seva labor d'extermini del poble palestí.

Això no és “una guerra”, ja que les parts compten amb condicions totalment desiguals, però l'agressor té legitimitat internacional com Estat, mentre que la població de Gaza està aïllada de la resta del món.

L'ús desproporcionat de la força armada contra una població civil i les execucions extrajudicials constitueixen crims de guerra que han de ser, com a mínim, condemnats. I per tant, des de la CGT considerem que no podem quedar-nos parats davant aquesta nova massacre, i fem una crida a l'afiliació i a la societat civil en general per a demostrar el nostre suport al poble palestí, participar en les accions que es programin i posar fi a les polítiques criminals i racistes de l'estat d'Israel.

SECRETARIA RELACIONS INTERNACIONALS. SECRETARIAT PERMANENT COMITÈ CONFEDERAL CGT

- Solidaritat amb Palestina. Prou complicitat amb Israel

MANIFESTACIÓ UNITÀRIA A BARCELONA

DIVENDRES 23 DE NOVEMBRE 2012, A LES 19 HORES

LLOC: Inici davant de la seu de la Comissió Europea (Passeig de Gràcia 90, Barcelona)

Solidaritat amb palestina. Concentració 23 de novembre a Barcelona

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció