CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Queda ajornada la vaga a l’Aeroport del Prat del divendres 29 d’agost

Dilluns, 25 agost, 2008

La CGT ha ajornat la vaga i la concentració que s'havia convocat per al divendres 29 d'Agost entre les 9 i les 11 hores al matí i entre les 15 i les 17 hores en l'empresa mes important de l'aeroport de Barcelona dedicada al Handling, Newco Airport Service.

L'empresa, amb uns 800 treballadors, dóna servei a les companyies Spanair, Lufhtansa, Aerolineas Argentines, Aeroflot, SAS, Finnair, TAP Portugal, Swiss Air, Air lingus, Royal Air Marroc, Tunis Air, LOT, SKY 1, German Wins, Austrian Airlines, etc.


En la mediació a la qual han assistit la Sotsdirectora de Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Segura, membres del Comitè de Vaga de CGT i l'empresa, s'ha arribat als següents acords.

L'empresa convocarà el dijous d'aquesta setmana una reunió urgent de tot el Comitè d'Empresa perquè en la mateixa s'elabori un calendari on es marquin els terminis de solució dels problemes que ens van dur a la convocatòria de la vaga.

En la reunió l'empresa ha reconegut que els punts que plantegem s'han de solucionar, ja que diversos d'ells afecten a la Salut dels Treballadors i a la Seguretat dels passatgers.

Des de CGT ajornem la vaga ja que el marge de temps en el qual s'ha arribat per a la solució de tots els problemes plantejats és d'un mes.

La CGT, l'empresa i la Generalitat hem quedat novament convocats en la Conselleria de Treball per al dia 30 de Setembre de 2008 i comprovar que s'estan solucionant totes les irregularitats denunciades en els terminis marcats. En aquest cas la vaga es desconvocaria del tot, en cas contrari es convocarien noves vagues o mobilitzacions.

Secció Sindical CGT- Newco El Prat

Relació amb els Mitjans de Comunicació de CGT Barcelona

25 d'agost de 2008