CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Re-Visiones: Mirades Audiovisuals per a Repensar i Refer el Món

Divendres, 24 juliol, 2009

Re-Visiones: Miradas Audiovisuales para Repensar y Rehacer el Mundo


Podeu anar al web del Colectivo Re-Visiones, nascut a la ciutat de Córdoba al voltant de col·lectius com Cooperativa Agroecológica La Acequia, Creadores Invisibles Córdoba, Asamblea Quién debe a Quién-Córdoba i persones de diferents moviments socials que participen d'aquesta idea:

www.re-visiones.com/

Allí podreu baixar-vos videos i documentals que s'aniran pujant. El primer "África, ¿estás ahí?" està penjat, de distribució lliure. Aquest documental està format per 3 curts que fan referència a 3 zones de la geografia africana: Marroc, Moçambic i Uganda. En breu ho acompanyaran amb articles i material pedagògic per a la seva divulgació.

www.re-visiones.com/africaestasahi.html

Objectius

Documentals socials: construir mirades, participar i demanar prestades les memòries i les pràctiques de moltes gents que es veuen amenaçades per l'anomenada globalització, i que s'erigeixen en protagonistes d'altres mons. Pretenen visibilitzar l'invisible, donar veu als que estan obligats a callar, mostrar per a demostrar. Donar la veu i mostrar xarxes i persones relacionades amb una satisfacció real de necessitats bàsiques de forma més sostenible, digna, horitzontal, des dels llenguatges de l'autogestió, la democràcia radical, la consciència crítica i pràctica. Servir d'altaveu a aquestes realitats, difondre i divulgar, reflexionar i actuar.